• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η βροχή εμποδίζει τις δοκιμές της Ducati!
Πολύ άσχημος καιρός στο Mugello…
Νέα 23/05/2012 - 14:22

Τα μεγάλα μαύρα σύννεφα και η βροχή που έπεσε στο Le Mans, φαίνεται ότι ακολούθησαν τους ανθρώπους της Ducati μέχρι και το Mugello, όπου είναι προγραμματισμένες οι δοκιμές της ομάδας. Μόνο που αυτήν την φορά, η εμφάνιση της βροχής δεν έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους του Ιταλού κατασκευαστή… Έτσι, για πολλοστή φορά, ένα σημαντικό τεστ που είχε δρομολογηθεί, φαίνεται να εμποδίζεται από τον καιρό!

 

Να θυμίσουμε ότι ο Rossi και ο Hayden, υποτίθεται ότι θα δοκίμαζαν αρκετά νέα εξαρτήματα μέσα στην πίστα, σε μια προσπάθεια να κάνουν την GP12 πιο ανταγωνιστική για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Αντ’ αυτού όμως, όλοι, από τον Troy Bayliss (στην φωτό) – που όπως γράψαμε χτες, βρέθηκε στο Mugello για να δοκιμάσει την 1199 Panigale – μέχρι και τους μηχανικούς της ομάδας, είναι μαζεμένοι σε πηγαδάκια, πίνοντας καφέ και περιμένοντας να δουν εάν η πίστα θα στεγνώσει για να βγουν έξω…

 

 

O Troy Bayliss - αφού τελικά μπήκε στην βρεγμένη πίστα - πριν από λίγο δήλωσε:"Πραγματικά χαρούμενος με την 1199 στη βροχή, τώρα χρειαζόμαστε χρόνο στο στεγνό". 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: Ο Rossi τελευταία ελπίδα του MotoGP!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα