• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Ο Rossi τελευταία ελπίδα του MotoGP!
Ο Stoner, ως άνθρωπος, με απογοήτευσε…
Νέα 23/05/2012 - 17:17

Όπως πάντα μετά από κάθε αγώνα, ο Carlo Pernat μας δίνει την δική του εξήγηση των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα το Σ/Κ των αγώνων. Κάποιοι συμφωνούν μαζί του και άλλοι πάλι όχι, ωστόσο αυτό δεν εμποδίζει σε καμμία περίπτωση των γνωστό μάνατζερ να εκφράζει την γνώμη του!

 

«Το Γαλλικό GP αποκάλυψε την πραγματική ισορροπία δυνάμεων στο MotoGP: ο Stoner, oRossi και ο Lorenzo… και μετά το χάος! Στο βρεγμένο, εκεί που οι διαφορές των μοτοσυκλετών μειώνονται, ο αναβάτης είναι αυτός που κάνει την διαφορά. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το κουράγιο αλλά και την ικανότητα!», σχολίασε ο Ιταλός στο gpone.com

 

«Οι διοργανωτές, ο Ezpeleta και η Dorna, θα αναγκαστούν να βάλουν τον Rossi σε ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα. Με αυτόν, η συγκίνηση στους αγώνες είναι εγγυημένη! Λυπάμαι για την Ducati και ελπίζω να φέρουν τα πάνω κάτω, αλλά πιστεύω ότι η Dorna θα τον βάλει σε καλύτερη μοτοσυκλέτα. Είναι η τελευταία ελπίδα του MotoGP! Θα σώσουν το Πρωτάθλημα, τοποθετώντας τον σε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Αυτός ο αγώνας έδειξε ότι ο Valentino είναι ο ίδιος όπως και στο παρελθόν, μόνο που τώρα έχει νεότερο ανταγωνισμό»

 

«Θα ήθελα, τέλος, να υπογραμμίσω ότι ο τρόπος που διάλεξε ο Stoner να ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους αγώνες, έδειξε ασέβεια προς τους υπεύθυνους και αυτούς που διαχειρίζονται το Πρωτάθλημα. Δεν μπορείς να πεις τίποτα για το στυλ οδήγησής του, αλλά ως άνθρωπος, με απογοήτευσε…»

 

Επόμενο άρθρο »

Εκτός για μια εβδομάδα ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Η βροχή εμποδίζει τις δοκιμές της Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα