• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όλα ω-rea για τον Jonathan Rea!
«Τρελός αγώνας ο δεύτερος στον Donington!»
Νέα 14/05/2012 - 10:36

Ο πρωταγωνιστής στον δεύτερο αγώνα, ήρωας για την ομάδα του αλλά κόκκινο πανί για την BMW, με την Βαυαρική εταιρεία να ζητά την ακύρωσή του! Το περιστατικό λίγο-πολύ γνωστό πια, με τον Rea να εκμεταλλεύεται ένα κενό ανάμεσα σε Haslam και Melandri, να μπαίνει δυναμικά αλλά να βρίσκει την μοτοσυκλέτα του Haslam, οδηγώντας την πάνω σε αυτήν του Melandri, αφήνοντας και τους δυο αναβάτες της BMW Motorrad στα κρύα του λουτρού ελάχιστα μέτρα πριν τερματίσουν!

 

Ο Βρετανός αναβάτης παρουσιάστηκε χαρούμενος με την νίκη του, αλλά και με το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα (4ος), χωρίς σε κανένα σημείο των δηλώσεών του να αναφερθεί στο περιστατικό στην τελευταία στροφή.

 

Jonathan Rea: «Είναι ωραίο να κερδίζεις και στον δεύτερο αγώνα ιδιαίτερα, όλοι ήθελαν να κερδίσουν τόσο πολύ! Ήταν ένας τρελός αγώνας, δούλεψα σκληρά διότι απομακρύνθηκα από το γκρουπ στα μέσα και μετά, όταν ανέκαμψα, έκανα ένα μεγάλο λάθος και άνοιξα την γραμμή μου στην τελευταία στροφή. Ήταν πραγματικά απίστευτο το γεγονός ότι κατάφερα να επανέλθω – με μόλις πέντε γύρους να απομένουν – να κερδίσω θέσεις και να ολοκληρώσω με μια νίκη! Είμαι αρκετά χαρούμενος και με την 4η θέση στον πρώτο αγώνα. Τα παιδιά μου έδωσαν μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα και ο Chris (Pike, o αρχιμηχανικός) με την ομάδα του δούλεψαν σκληρά όλο το Σ/Κ. Είναι ωραία που ήρθα εδώ και πήρα ένα καλό αποτέλεσμα, διότι αυτό δεν είχε ποτέ συμβεί στα SBK. Κέρδισα ένα βάθρο στα Supersport, αλλά τώρα είναι διαφορετικά για τους Βρετανούς φιλάθλους και υπήρχαν αρκετοί στις εξέδρες. Στον γύρο μετά το τέλος του αγώνα, όλοι χειροκροτούσαν και είναι ωραίο να έχεις έναν Άγγλο νικητή, σ’ έναν γύρο στην Αγγλία».

 

Δείτε το video που οδήγησε στην πτώση τους Haslam-Melandri και χάρισε την νίκη στον Rea, εδώ

 

Σχολιάστε και πείτε μας την γνώμη σας στην σελίδα μας στο facebook! Έχει δίκιο που διαμαρτύρεται η BMW, έπρεπε να τιμωρηθεί ο Rea, ή όλα αυτά απλώς είναι μέρος του παιχνιδιού;

 

 

Επόμενο άρθρο »

Χαμόγελα για τον σταθερό Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Στα σύννεφα πετά ο Melandri!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα