• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati θέλει τον Rossi και το 2013
Ο Domenicali λέει ότι Rossi – Preziosi τα βρήκαν
Νέα 12/05/2012 - 23:48

Στο Πορτογαλικό Grand Prix, ο Γενικός Διευθυντής της Ducati, ο Claudio Domenicali έκανε την εμφάνισή του στο γκαράζ της ομάδας και μίλησε για το δύσκολο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά και για το άμεσο μέλλον. 

“Είχαμε μερικές μεγάλες σε χρόνο συζητήσεις στο Estoril, με τον Filippo και τον Valentino και νομίζω ότι τώρα υπάρχει μια κοινή κατεύθυνση για το μέλλον. Η πρόσφυση πίσω και η βελτιστοποίηση της επιτάχυνσης είναι τα κύρια σημεία που θα επικεντρωθούμε και αυτό περιέχει μια σειρά βελτιώσεων στον κινητήρα, τα ηλεκτρονικά και την απόδοση της ισχύος, οι οποίες βελτιώσεις σαν μέρος του συνολικού πακέτου θα επηρεάσουν και το πρόβλημα της υποστροφής”.

Η μεγάλη διαφορά με την προσέγγιση τώρα, είναι ότι θα παρθεί μια πιο μετρήσιμη συνεχής προσπάθεια βελτίωσης, αντί για πιο δραστική γρήγορη κάλυψη των προβλημάτων.

 

“Για πρώτη φορά φέτος ο Valentino ήταν δυνατόν να χρησιμοποιήσει το ίδιο βασικό set-up όλο το τριήμερο του αγώνα και να οδηγήσει σταθερά στον Αγώνα. Πιστεύω ότι τώρα η Ducati είναι σε καλύτερη θέση στο να ικανοποιήσει τις ανάγκες του και λίγο αργότερα μέσα στη σεζόν θα συζητήσουμε για την επέκταση του συμβολαίου μαζί του”, είπε ο Γενικός Διευθυντής της Ιταλικής εταιρίας, που το χειμώνα θεωρείτο ότι δεν ήταν ακριβώς σύμφωνος με τη συνέχιση της συνεργασίας, λόγω του ότι η πλειοψηφία των οπαδών του Rossi, κατηγορούσαν την Ducati και αυτές οι κατηγορίες έφθαναν και στην υποβάθμιση της ικανότητας του εργοστασίου στις μοτοσυκλέτες παραγωγής, όπου η Ducati τα τελευταία χρόνια έχει φοβερή επιτυχία.

Τώρα αυτή η δήλωσή του, ίσως σημαίνει ότι το εργοστάσιο έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ώστε να πιστεύει ότι μπορεί να φτιάξει μια μοτοσυκλέτα αντάξια του μεγάλου αυτού οδηγού και της ιστορίας της μάρκας!

 

Επόμενο άρθρο »

CRT: Όταν η Moto2 πάει γρηγορότερα…!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: Κατατακτήριες 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα