• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H άποψη των αναγνωστών: «Δεν έχει τύχη ο Stoner στο Estoril»
Σας ρωτήσαμε αν Ducati και Stoner καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες στον αγώνα του Estoril, που διεξάγεται στις 13 του μηνός και η απάντηση που πήραμε ήταν καταφατική αφού στη συντριπτική πλειοψηφία σας απαντήσατε «όχι».
Νέα 05/04/2008 - 00:00
Eμείς ρωτάμε, εσείς απαντάτε. Και η ανταπόκρισή σας είναι πραγματικά εντυπωσιακή και σας ευχαριστούμε γι' αυτό.

Σας ρωτήσαμε αν Ducati και Stoner καταφέρουν να επιστρέψουν στις νίκες στον αγώνα του Estoril, που διεξάγεται στις 13 του μηνός και η απάντηση που πήραμε ήταν καταφατική αφού στη συντριπτική πλειοψηφία σας απαντήσατε «όχι».

7.856 αναγνώστες του motograndprix.gr ψήφισαν μέχρι τις 1 και 30 το μεσημέρι του Σαββάτου 5/4 στο γκάλοπ που κάνουμε. Από αυτούς, οι 7.584-ποσοστό 97%- υποστηρίζουν πως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την ιταλική μοτοσυκλέτα δεν θα νικήσει στο GP της Πορτογαλίας.

Μόλις 272 -δηλαδή το 3% από αυτούς που ψήφισαν- υποστηρίζουν ότι ο 22χρονος Αυστραλός θα καταφέρει να πανηγυρίσει την δεύτερη φετινή του νίκη στην πίστα του Estoril.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, ο Stoner έχει νικήσει μόλις μια φορά στην πίστα της Πορτογαλίας, το 2005 όταν ακόμα έτρεχε ακόμα στα 250cc. Ο Valentino Rossi έχει φύγει πέντε φορές νικητής από τη συγκεκριμένη πίστα (2001, 2002, 2003, 2004 & 2007), ενώ ο Dani Pedrosa δεν έχει νικήσει ποτέ, σε καμία κατηγορία.

Flash back...

  • Το 2007, ο Valentino Rossi πήρε τη νίκη, με τους Pedrosa - Stoner να ανεβαίνουν στο βάθρο.
  • Το 2006, σε έναν αγώνα θρίλερ, ο Toni Elias έκανε τρομερό come back και από την 11η θέση του γκριντ κατάφερε να πάρει την παρθενική νίκη της καριέρας του. Μια νίκη εντυπωσιακή που ήρθε μετά από σκληρή μάχη με τον Rossi και κρίθηκε στο video finish με τη διαφορά τους να είναι στα 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Τρίτος ήταν ο Kenny Roberts Jr. με την KR211V.
  • Το 2005 ο Alex Barros πήρε την τελευταία νίκη της καριέρας του στα motoGP, με τους Valentino Rossi και Max Biaggi να ανεβαίνουν επίσης στο βάθρο.
  • Το 2004, ο Valentino Rossi νίκησε τον αγώνα με πέντε δευτερόλεπτα διαφορά από τον Makoto Tamada. Tρίτος ήταν ο Alex Barros.
  • To 2003, o Rossi άφησε πίσω του τους Max Biaggi - Loris Capirossi.
  • Ο Doctor νίκησε και τον επεισοδιακό αγώνα του 2002 που διεξήχθη υπό βροχή. O Ιταλός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πτώση του πρωτοπόρου Sete Gibernau τέσσερις γύρους πριν το τέλος και τερμάτισε 22,2 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Carlos Checa. Τρίτος τερμάτισε ο Tohru Ukawa.
  • To 2001, o Valentino Rossi πήρε την πρώτη του νίκη στο Estoril, αφήνοντας πίσω του τον Loris Capirossi και τον Garry McCoy.
  • To 2000, o McCoy έφυγε νικητής από το Estoril, με τους Kenny Roberts Jr. και Valentino Rossi να ακολουθούν.

    Επόμενο άρθρο »

    Stoner: «Για νίκη στο Estoril»

    « Προηγούμενο άρθρο

    Ο Schumi στο Mugello για δοκιμές με τη Ducati!

    Χορηγοί