• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Schumi στο Mugello για δοκιμές με τη Ducati!
Ο Γερμανός επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 βρέθηκε την Πέμπτη (3/4) στην πίστα του Mugello όπου πραγματοποίησε δοκιμές με την Ducati αντικαθιστώντας τον δοκιμαστή της ομάδας, Vittoriano Guareschi.
Νέα 04/04/2008 - 00:00
Το νέο χόμπι του Michael Schumacher είναι οι μοτοσυκλέτες. Ο Γερμανός επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της F1 βρέθηκε την Πέμπτη (3/4) στην πίστα του Mugello όπου πραγματοποίησε δοκιμές με την Ducati αντικαθιστώντας τον δοκιμαστή της ομάδας, Vittoriano Guareschi που τραυματίστηκε στην πλάτη μετά από πτώση που είχε.

Ο Schumi, που είχε δοκιμάσει και πάλι μοτοσυκλέτα της Ducati στις δοκιμές της Valencia, στο τέλος της σεζόν του 2007, πραγματοποίησε 42 γύρους με την Desmosedici GP8 με καλύτερο χρόνο το 1:58.0 (οι κορυφαίοι αναβάτες κάνουν χρόνους γύρω στο 1:49). Στην πίστα φύσαγε δυνατός αέρας και η θερμοκρασία οδοστρώματος δεν ξεπερνούσε τους 15 βαθμούς Κελσίου.

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη χθες όταν μου έκαναν την πρόταση να έρθω στο Μουτζέλο για δοκιμές. Και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ήταν και πάλι πολύ διασκεδαστικό που οδήγησα τη Ducati», δήλωσε ο Schumacher που για ακόμα μια φορά ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αγωνιστεί στα MotoGP: «Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω καμία πρόθεση να λάβω μέρος σε αγώνες των MotoGP».

Στην Ιταλία πάντως κυκλοφορεί έντονη φημολογία ότι ο Schumi θα συμμετάσχει στο ιταλικό GP ως wild card. Αυτό πάντως το διέψευσε ο Livio Suppo, της Ducati: «Το διασκεδάζει πολύ, αλλά μην αρχίσετε να λέτε πάλι ότι θέλει να πάρει μέρος σε GP. Δεν είναι έτσι. Εμείς είμαστε που επικοινωνήσαμε μαζί του χθες. Ξέραμε ότι θα του άρεσε πολύ να δοκιμάσει και πάλι τη μοτοσυκλέτα και έτσι του ζητήσαμε αν μπορεί να έρθει στο Mugello, πράγμα που δέχθηκε αμέσως».

Προ ημερών, ο Γερμανός σούπερ σταρ τερμάτισε τέταρτος σε αγώνα ενιαίου της KTM που έγινε στο Μisano.

Επόμενο άρθρο »

H άποψη των αναγνωστών: «Δεν έχει τύχη ο Stoner στο Estoril»

« Προηγούμενο άρθρο

Δοκιμές Jerez: Οι χρόνοι του διημέρου

Χορηγοί