• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Flamini: Ο Rossi θα είναι σύντομα μαζί μας!
Αν όχι στα SBK, τότε στους 4 τροχούς!
Νέα 11/05/2012 - 14:01

To MotoGP και τα SBK είναι δυο όμοια Πρωταθλήματα που δεν τα πήγαιναν ιδιαίτερα καλά μεταξύ τους και συχνά έρχονταν σε συγκρούσεις και διαμάχες. Από την μια έχουμε την δόξα των πρωτότυπων και από την άλλη το πάθος του Πρωταθλήματος που βασίζεται σε μοτοσυκλέτες παραγωγής. Και τα δυο πρωταθλήματα έχουν τους ορκισμένους οπαδούς τους και οι κουβέντες για το ποιο από τα δυο υπερτερεί δεν έχουν τελειωμό!

 

Πρόσφατα, τα αδέρφια FlamminiMaurizio και Paolo οι οποίοι είναι στα ηνία των SBK – έδωσαν συνέντευξη στο Ιταλικό περιοδικό Riders και όπως είναι φυσικό ρωτήθηκαν για το μεγάλο όνομα των αγώνων ταχύτητας μοτοσυκλέτας, Valentino Rossi, έναν οδηγό που όλοι θέλουν στο Πρωτάθλημά τους!

 

«Δεν ξέρω αν ο Rossi θα έρθει στα SBK, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα τον έχουμε στην οικογένειά μας αρκετά σύντομα…!», επιβεβαίωσε ο Maurizio, ο οποίος γνωρίζει καλά το πάθος του Vale για τα αυτοκίνητα.

 

«To MotoGP θέλει να προσπαθήσει να γίνει σαν την Formula 1, αλλά χωρίς τον Rossi είναι ένα τίποτα! Από την άλλη, τα SBK δεν έχουν αντιγράψει κανέναν και στην πραγματικότητα, κάποια Πρωταθλήματα αυτοκινήτων μας έχουν αντιγράψει. Η Flamini Racing διοργανώνει το Πρωτάθλημα Superstars για αρκετά χρόνια τώρα και έχουμε 5 πρώην οδηγούς Formula 1 στο grid και 9 κατασκευαστές. Τα paddock είναι ανοιχτά και φιλικά προς τους φιλάθλους και οι αγώνες είναι συναρπαστικοί!»

 

«Το MotoGP είναι ένα ανοιχτό Πρωτάθλημα και δεν είναι δυνατόν να κατευθυνθεί προς τις μοτοσυκλέτες παραγωγής. Αν κατευθυνθούν προς κάτι παραγωγής, οι μηχανικοί θα το άλλαζαν εντελώς σε διάστημα 10 ημερών. Τους αρέσει να αλλάζουν πράγματα. Μίλησα με έναν μηχανικό μιας CRT ομάδας, που χρησιμοποιούν SBK προδιαγραφών κινητήρα, με μη αποσπώμενο κιβώτιο. Προσπαθούν να το τροποποιήσουν τώρα και στο τέλος τη χρονιάς θα έχει μικρή ή καμία σχέση με τον SBK κινητήρα. Τα δυο Πρωταθλήματα θα είναι πάντοτε διαφορετικά, είναι στην φύση τους!»

 

Τα SBK βέβαια, για την ώρα έχουν τον δικό τους ήρωα, τον Max Biaggi: «Έπρεπε να δώσουμε παραπάνω χρήματα για να τον πείσουμε… είναι ένας τελειομανής! Πρέπει να συζητήσεις μαζί του και την παραμικρή λεπτομέρεια, από το τηλέφωνο, για μισή ώρα. Αλλά τον λατρεύουμε! Ελπίζω να είναι χαρούμενος με την καριέρα του και με τον καταπληκτικό τρόπο που την ολοκληρώνει. Ωστόσο, η πρώτη μου εντύπωση γι’ αυτόν, ήταν αρνητική! Τον συναντούσα αρκετές φορές εκτός πίστας και είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο: φιλικός και έξυπνος. Αλλά όταν φοράει τα γάντια, γίνεται κακός!!»

 

Επόμενο άρθρο »

Τελικά με Ellison στο Le Mans!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Byrne στην θέση του Ellison

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα