• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Φαβορί οι ντόπιοι στο Donington
Όμως όλοι είναι υπολογίσιμοι!
Νέα 11/05/2012 - 09:48

Ο Max Biaggi γνωρίζει καλά ότι οι Βρετανοί οδηγοί θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, μπροστά στους φιλάθλους τους στο Donington Park, ωστόσο ο Ιταλός φαίνεται ότι υπολογίζει τους πάντες!

 

Πράγματι, ο οδηγός της εργοστασιακής Aprilia, υπογράμμισε ότι σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές που παίρνουν μέρος στα SBK, έχουν τουλάχιστον έναν αναβάτη ο οποίος έχει την δυνατότητα να πάρει την νίκη.

 

«H σεζόν τώρα ζωντανεύει», δήλωσε ο Biaggi. «Κάθε αγώνας από εδώ και πέρα είναι πολύ σημαντικός, ειδικά αφού η διαφορά στους πόντους είναι μικρή, μετά τον αγώνα στην Monza. Το Πρωτάθλημα του 2012 θα είναι τόσο καυτό και ανταγωνιστικό όσο ποτέ! Πρακτικά, όλοι οι κατασκευαστές έχουν από έναν αναβάτη ικανό για την νίκη!»

 

«Στο Donington, οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι είναι οι ντόπιοι οδηγοί, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω τους υπόλοιπους! Το σημαντικό για εμάς είναι να βρούμε αμέσως την σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσουμε για το στήσιμο, έτσι ώστε να μην δυσκολευτούμε σε κρίσιμα σημεία και να είμαστε έτοιμοι για την Κυριακή».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Byrne στην θέση του Ellison

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για μάχη ο Checa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα