• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για μάχη ο Checa!
Δύσκολος ο γύρος στο Donington Park
Νέα 10/05/2012 - 16:04

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει ο 5ος γύρος του Πρωταθλήματος των SBK στο Donington Park, ο Carlos Checa σε πρόσφατες δηλώσεις του, παραδέχτηκε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι δύσκολος, όμως βάσει των περσινών αποτελεσμάτων που είχε φέρει εκεί, ο Ισπανός δηλώνει σίγουρος ότι θα βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Checa περιμένει ότι αναβάτες όπως ο Tom Sykes, Leon Haslam και Jonathan Rea, θα αποτελέσουν ισχυρό εμπόδιο στις βλέψεις του για νίκη, μιας και θα τα δώσουν όλα για να διακριθούν μπροστά στο κοινό τους.

 

«Μετά την περίεργη κατάσταση στην Monza, ελπίζουμε για έναν πιο νορμάλ αγώνα στο Donington και δυο ολοκληρωμένους αγώνες! Πέρυσι τα πήγα πραγματικά καλά εκεί, μετά από κάποια μέτρια αποτελέσματα που είχα τα προηγούμενα χρόνια και ελπίζω ότι ο φετινός γύρος στο Donington θα είναι ο καλύτερός μου!»

 

«Ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος, με αρκετούς δυνατούς Βρετανούς αναβάτες να κυνηγούν την νίκη μέσα στην πατρίδα τους, ωστόσο είμαι έτοιμος για μάχη κι εγώ!»

 

Θυμίζουμε ότι ο οδηγός της Althea Ducati φιγουράρει στην δεύτερη θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος, με 95,5 πόντους, μόλις 2 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Max Biaggi.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Biaggi: Φαβορί οι ντόπιοι στο Donington

« Προηγούμενο άρθρο

Τα οφέλη του Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα