• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευχαριστημένος ο Checa!
Βοήθησα τον Biaggi και το ίδιο θα έκανα για τον καθένα!
Νέα 09/05/2012 - 10:07

Η κούρσα του Πρωταθλήματος έχει ακόμα πολύ δρόμο, με τον Carlos Checa να βρίσκεται πολύ κοντά στην κορυφή, με 95,5 πόντους, λίγο πίσω από τον πρωτοπόρο και μεγάλο του αντίπαλο για τον τίτλο, Max Biaggi ο οποίος έχει 97,5. Παρά την αντιπαλότητά τους μέσα στην πίστα, ο Ισπανός υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι δεν είναι εχθρός με τον Biaggi, σχολιάζοντας την ωραία στιγμή, όταν και βοήθησε τον Ιταλό να πάει στα pits (βλ. φωτό 2), μετά από πρόβλημα που παρουσίασε η μοτοσυκλέτα του τελευταίου. Άλλωστε, όπως και ο ίδιος χαρακτηριστικά είπε, το ίδιο θα έκανε για οποιονδήποτε άλλο οδηγό!

 

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο αγώνας δεν θα μπορούσε να γίνει με τα σλικ ελαστικά ή τα βρόχινα, απέφυγε να σχολιάσει την τρίτη επιλογή που οι οδηγοί είχαν στην διάθεσή τους: τα ενδιάμεσα ελαστικά της Pirelli

 

Carlos Checa: «Στον πρώτο αγώνα, οι περισσότεροι αναβάτες δήλωσαν ότι ήταν πολύ επικίνδυνα να ξεκινήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ενώ κάποια σημεία στην πίστα στέγνωναν, άλλα ήταν πολύ βρεγμένα, οπότε το να αγωνιστούμε με σλικ θα ήταν ανέφικτο, ενώ δεν ήταν αρκετά βρεγμένο για τα βρόχινα ελαστικά. Μετά, όταν άρχισε να βρέχει δυνατά, ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ σε full βρεγμένο, αλλά η διοργανώτρια επιτροπή αποφάσισε να τον ακυρώσει. Βοήθησα τον Biaggi να επιστρέψει στο box, όταν η μοτοσυκλέτα του σταμάτησε. Είμαστε αντίπαλοι, ναι, αλλά όχι και εχθροί! Θα έκανα το ίδιο σε όποιον άλλον μου το ζητούσε. Ο δεύτερος αγώνας ήταν σύντομος, αλλά είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, όσον αφορά στους πόντους, διότι καταφέραμε να περιορίσουμε την ζημιά, όπως ελπίζαμε αρχικά»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Monza: Φωτογραφικό Αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Χάσαμε ευκαιρία για περισσότερους βαθμούς!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα