• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Χάσαμε ευκαιρία για περισσότερους βαθμούς!
Σε μια πίστα που είναι ευνοϊκή στις τετρακύλινδρες
Νέα 08/05/2012 - 01:01

 

Ο Ιταλός δεν ήθελε να σχολιάσει τα τεκταινόμενα της περασμένης Κυριακής, στον 4ο γύρο του Πρωταθλήματος SBK. Εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στον δεύτερο αγώνα θα τα πήγαινε καλά και θα πίεζε για την κορυφή, ενώ ήταν απογοητευμένος που έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει  περισσότερους βαθμούς σε μια πίστα που είναι ευνοϊκή για αυτόν.

 

Ο αναβάτης της Aprilia είναι στην κορυφή της λίστας του Πρωταθλήματος SBK, με 97,5 βαθμούς, ενώ πολύ κοντά ακολουθούν οι CarlosCheca (95,5) και ο TomSykes(91,5).

 

MaxBiaggi: «Είναι δύσκολο να πεις το οτιδήποτε μετά από μια τέτοια Κυριακή. Χωρίς την βροχή, όλοι θα το διασκέδαζαν και πάνω απ’ όλους οι ίδιοι οι οδηγοί, αλλά και οι φίλαθλοι. Ανάμεσα στα άλλα, στον πρώτο αγώνα είχα ένα μηχανικό πρόβλημα το οποίο μάλλον θα με εμπόδιζε να συμμετάσχω. Στον δεύτερο αγώνα, όμως, τα πράγματα ήταν καλύτερα για εμάς. Καθώς η πίστα βελτιωνόταν, ήμουν σε θέση να πιέσω και οπωσδήποτε θα έκανα αισθητή την παρουσία μου στις πρώτες θέσεις. Είναι αλήθεια ότι προηγούμαστε στους βαθμούς, αλλά όχι με την διαφορά που θα μπορούσαμε να είχαμε, αν αγωνιζόμασταν σε αυτήν την πίστα που είναι ευνοϊκή για τις τετρακύλινδρες»

 

Επόμενο άρθρο »

Ευχαριστημένος ο Checa!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Οι φήμες είναι ψέμματα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα