• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sykes: Έμεινα συγκεντρωμένος στον στόχο!
Διαβάστε τι δήλωσε για την 1η του νίκη φέτος
Νέα 08/05/2012 - 12:17

Σε μια προσπάθεια να αφήσουμε πίσω μας τα όσα έλαβαν χώρα στην Ιταλία το προηγούμενο Σ/Κ, με τις αντιδράσεις, τον άσχημο καιρό, τις επιλογές των ελαστικών κτλ, παραθέτουμε τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή της Monza, του Tom Sykes, ο οποίος ήταν φανταστικά γρήγορος και δίκαια του απονεμήθηκε η 1η θέση, αν και ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

 

Να σημειώσουμε ότι ο «Ιπτάμενος» Sykes σταμάτησε το κοντέρ στα 339.5 χαω στην ευθεία της Monza, το Σάββατο το απόγευμα! Όσο για τον δεύτερο αγώνα; Αρκεί να πούμε ότι το προβάδισμά του από τον δεύτερο, άγγιξε τα 10 δευτερόλεπτα (9.7)!!

 

Tom Sykes: «Η δεύτερή μου νίκη με την Kawasaki, αλλά η πρώτη μου φέτος και ήταν ωραία που το κατάφερα. Κρίμα που πήραμε μόνο τους μισούς πόντους, αλλά δώσαμε καλή παράσταση για 8 γύρους και ελπίζω να το διασκέδασαν και οι Ιταλοί φίλαθλοι στις εξέδρες. Είναι το πρώτο μου βάθρο στην Monza και η Kawasaki Ninja ZX-10R δούλεψε φανταστικά! Οι συνθήκες συχνά δεν είναι οι ιδανικές κι έτσι γίνεται πολύ κουβέντα γύρω από αυτό, αλλά δουλειά μου ήταν να μείνω συγκεντρωμένος. Με την εκκίνηση του αγώνα, η πληροφόρηση που είχα από την μοτοσυκλέτα μου ήταν απίστευτη και τα κατάφερα μια χαρά να μείνω μακριά από μπελάδες. Έκανα δυνατή αρχή, πήρα το προβάδισμα και όπως είχε πει κάποτε κι ο Elvis: “Τώρα ή ποτέ!” Τα έδωσα όλα και σε κάθε γύρο η μοτοσυκλέτα γινόταν καλύτερη, οι συνθήκες πίστας βελτιωνόντουσαν και είχα εμπιστοσύνη ότι θα τα πηγαίναμε πολύ καλά στον αγώνα»

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril: Paddock Girls

« Προηγούμενο άρθρο

Μια χαρά ο Edwards μετά την επέμβαση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα