• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μια χαρά ο Edwards μετά την επέμβαση
Χρειάστηκε πλάκα τιτανίου και 10 βίδες!
Νέα 08/05/2012 - 11:53

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εγχείριση που έκανε ο Colin Edwards, χτες σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης. Ο Τεξανός έσπασε την κλείδα του όταν ο Randy De Puniet τον παρέσυρε στις κατατακτήριες του Estoril

 

«Το κόκκαλο είχε σπάσει σε 5 σημεία και χρειάστηκε η εισαγωγή πλάκας τιτανίου (βλ. φωτό 2) με 10 βίδες», δήλωσε ο Dr Javier Mir, o οποίος ήταν επικεφαλής της επέμβασης. «Η εγχείριση ήταν επιτυχής και θα είναι σε θέση να ξεκινήσει αποθεραπεία και φυσιοθεραπεία μέσα στην εβδομάδα. Προς το παρόν θα παραμείνει στην Βαρκελώνη».

 

Ο Τεξανός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, για να προσδιοριστεί το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του στην Αμερική.

 

«Ο Dr Mir και η ομάδα του έκαναν τρομερή δουλειά», σχολίασε ο Edwards. «Ήταν αυτοί που με περιποιήθηκαν και την τελευταία φορά. Η εγχείριση ήταν πολύ γρήγορη. Αισθάνομαι μια χαρά, ακόμα λίγο ζαλισμένος από την αναισθησία, αλλά καλά. Είμαι εδώ, βλέπω τηλεόραση και γράφω στο twitter. Θέλω να ενημερώσω τους πάντες ότι είμαι μια χαρά!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sykes: Έμεινα συγκεντρωμένος στον στόχο!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril: Η αποτίμηση του 3ου γύρου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα