• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτος ο Stoner ξεπερνώντας το chattering!
To 100στό του βάθρο κέρδισε ο Pedrosa
Νέα 06/05/2012 - 21:54

Σήμερα, ο ταχύτατος Casey Stoner έκανε την 42η νίκη του (σε όλες τις κατηγορίες) στα GP, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Max Biaggi και του Tony Mang. Μετά και την επικράτησή του στο Estoril, ο Αυστραλός έχει πλέον κερδίσει σε όλες τις πίστες που είναι στο ημερολόγιο του MotoGP! Από την άλλη, το σημερινό βάθρο ήταν ιδιαίτερο για τον Dani Pedrosa, καθώς ήταν το 100στό της καριέρας του!

 

Παρακάτω είναι οι δηλώσεις που έκανε το δίδυμο της Honda, μετά την ολοκλήρωση του 3ου αγώνα της χρονιάς!

 

Casey Stoner: "Στο τέλος ήταν ακόμα ένα φανταστικό Σ/Κ για εμάς! Σήμερα το πρωί ήμασταν πιο σίγουροι, αλλά λίγο προβληματισμένοι, διότι χτες το απόγευμα - όταν είχαμε παρόμοιες ρυθμίσεις με τα ελεύθερα 3 - η μοτοσυκλέτα ήταν λίγο χειρότερη στις ζεστές συνθήκες. Στο ζέσταμα δεν είχαμε πρόβλημα με το chattering, αλλά στον αγώνα - στις ζεστές συνθήκες - δυσκολευτήκαμε αρκετά με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Ήταν δύσκολο να οδηγήσεις... στο πρώτο κομμάτι του αγώνα είχα εμπιστοσύνη και επιτέθηκα, αλλά το chattering με δυσκόλευε. Από εκείνη την στιγμή έκανα λίγο πίσω, προσπάθησα να το πάω πιο ομαλά και απλά ήθελα να είμαι μπροστά από τον Jorge και τον Dani, αλλά ο Jorge ερχόταν πίσω μου δυνατά! Έπρεπε να προσπαθήσω να διατηρήσω τον ρυθμό μου και να μην κάνω πολλά λάθη, άλλαξα την χαρτογράφηση σε μια απόπειρα να μειώσω το έντονο chattering. Προς το τέλος του αγώνα, κατάλαβα πως να το ξεπεράσω, αυτό έκανε τα πράγματα ομαλότερα και βρήκα καλύτερο ρυθμό για να καταλήξω στην πρώτη θέση, μια εκπληκτική νίκη!"

 

Dani Pedrosa: "Ήταν δύσκολος αγώνας από την αρχή, ο ρυθμός ήταν πολύ-πολύ γρήγορος, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο γύρο. O Casey έκανε καλό αγώνα, ήταν απίστευτα δυνατός! Είχα ταρακούνημα την πρώτη φορά στα φρένα και ο Casey με τον Jorge με πέρασαν κι εγώ έχασα 1.5 δευτ. στον πρώτο γύρο... Στον αγώνα είχα κάποια θέματα στο μέσο της στροφής, δεν ήμουν γρήγορος... σε κάθε γύρο προσπαθούσα να βελτιωθώ, να προσαρμόσω το στυλ μου, την χαρτογράφηση, να φρενάρω πιο αργά, τα δοκίμασα όλα! κατάφερα να ισοφαρίσω τους χρόνους αλλά όχι και να μειώσω την διαφορά. Τρεις αγώνες με ισάριθμα βάθρα, είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα...!"

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Dovizioso μπροστά από τον Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza: Ακυρώθηκε ο πρώτος Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα