• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έλλειψη αίσθησης για τον Lorenzo
Εμποδίστηκε ο Spies και έμεινε 5ος
Νέα 05/05/2012 - 23:27

Με το τέλος της ημέρας, τόσο ο Lorenzo όσο και ο Ben Spies έφυγαν μάλλον απογοητευμένοι από την πίστα του Estoril. O Lorenzo ήταν μπροστά για το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας, μέχρι που η κόκκινη σημαία κυμάτισε, εξαιτίας μιας σύγκρουσης ανάμεσα στον De Puniet και στον Colin Edwards. Η κίνηση, σε συνδυασμό με έλλειψη αίσθησης από την μοτοσυκλέτα σε ορισμένα σημεία, ανάγκασαν τον Jorge να ολοκληρώσει στην 4η θέση, μόλις 0.278 από την κορυφή. Είναι η πρώτη φορά, μετά το 2008, που ο Lorenzo δεν θα ξεκινήσει από την μπροστινή σειρά στο Estoril.

 

O Ben Spies, ο οποίος έδειξε σημάδια ανάκαμψης από την μέτρια απόδοσή του μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα, υπέμεινε μια εκνευριστική διαδικασία κατατακτηρίων, αφού τουλάχιστον τρεις γρήγοροι γύροι του εμποδίστηκαν από αργούς οδηγούς μπροστά. Έτσι, τόσο ο Spies όσο και ο ομόσταυλός του θα ξεκινήσουν τον αυριανό αγώνα από την δεύτερη σειρά.

 

Jorge Lorenzo: "Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα σήμερα, ήταν ότι στην πρώτη και δεύτερη στροφή δεν μπορούσα να μπω επιθετικά κι έτσι έχασα αρκετό χρόνο εκεί. Σε γενικές γραμμές, η μοτοσυκλέτα δεν μου δίνει καλή αίσθηση και αυτός ήταν ο καλύτερος γύρος που μπορούσα να κάνω. Είμαστε στην τέταρτη θέση, αλλά αύριο τα πράγματα θα είναι δύσκολα διότι θα προσπαθήσω να περάσω τον Cal που είναι δυνατός στα φρένα! Θα συνεχίσω να σκέφτομαι θετικά και θα δούμε που θα μας πάει"

 

Ben Spies: "Ήταν δύσκολα για όλους σήμερα, το πιο ενοχλητικό ήταν ότι τρεις από τους καλύτερους γύρους μου εμποδίστηκαν, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Στις δυο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αλλά η άλλη ήταν απλώς ένα αγωνιστικό συμβάν. Είμαστε στην μέση της δεύτερης σειράς, σε πολύ καλύτερη θέση απ' ότι στην Jerez. Νιώθω καλά με την μοτοσυκλέτα και πρέπει σιγά-σιγά να χτίζω εμπιστοσύνη. Το να είμαι 3/10 πίσω από τον Jorge σε αυτήν την πίστα, είναι εξαιρετικό"

 

Wilco Zeelenberg: "Δύσκολες κατατακτήριες, είχαμε την pole εννέα λεπτά πριν το τέλος κι έτσι πιστεύω ότι η τέταρτη θέση δείχνει χειρότερη απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. Μια διαφορά 0.2 δευτ. δεν είναι καθόλου άσχημη. Ακόμα δυσκολευόμαστε στην πρόσφυση του πίσω ελαστικού, όταν μπαίνουμε στις στροφές... πρέπει να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα. Εάν το καταφέρουμε αυτό, τότε έχουμε καλές πιθανότητες να παλέψουμε για την πρωτιά αύριο"

 

Επόμενο άρθρο »

Estoril Ζέσταμα: Ο Stoner έσπασε τα χρονόμετρα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Monza Superpole: Την έκπληξη ο Guintoli!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα