• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τρίπολη Supersport: O Συνιώρης επέστρεψε με pole
Εξαιρετικός ο Τριντής, δυνατός ο Παπαγεωργίου 6 οδηγοί σε 0.3''
Νέα 21/04/2012 - 20:49

Ο συναγωνισμός προβλέπεται έντονος στον αυριανό πρώτο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία Supersport. 

H Pole Position πήγε στον Σάκη Συνιώρη, τον πολυ-Πρωταθλητή που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πάνω σε μια μοτοσυκλέτα που υποστηρίζουν οι Racing Team Meimaris, Fragkos, Sinioris Racing. Ο έμπειρος οδηγός ήταν ταχύτερος και στις δύο περιόδους των Κατατακτήριων 1 & 2 και με χρόνο 58.440 πήρε την Pole Position με ελάχιστη διαφορά από τον Σταύρο Τριντή (που συμμετέχει και στην Superstock κατηγορία)! Ο Τριντής με 58.465 βρέθηκε μόλις 0.025 του δευτερολέπτου μακριά από την πρώτη του pole και αύριο θα τα δώσει όλα για τη νίκη, πάνω στην μοτοσυκλέτα που υποστηρίζουν οι Sipsis Racing, Halaris Bike Center, Pirelli.  

 

Λιγότερο από 2 δέκατα του δευτερολέπτου ο περσινός Πρωταθλητής Άλεξ Παπαγεωργίου μπορεί πάντα να κάνει τη διαφορά την ημέρα του Αγώνα και με την άψογη ομάδα του και την υποστήριξη της ΕΚΟ και της ΑΜ Παπαγεωργίου Μοτοσυκλέτες, σίγουρα θα είναι από τους διεκδικητές της νίκης.

Ο Βαγγέλης Καρακατσάνης είναι επίσης ένας οδηγός που μπορεί να κάνει την έκπληξη, ειδικά μετά την περσινή του νίκη στα Μέγαρα, που έδειξε ότι πάντα παραμένει μαχητής. Άλλωστε απέχει μόλις 0.255 από την κορυφή.

Η περσινή αποκάλυψη, ο Γρηγόρης Παναγιωτόπουλος με μια 675 του Γιώργου Πιερράκου και μόνη υποστήριξη από την Metzeler, είναι επίσης για τα καλά μέσα στο παιχνίδι της νίκης, με διαφορά 0.262 από τον Συνιώρη, όπως και ο Πρωταθλητής Μιχάλης Κουτσουμπός που με νέα Michelin ελπίζει ότι η διαφορά του δεν θα είναι μεγάλη, αφού στις Κατατακτήριες είναι μόλις 0.320 από τον πρώτο.

Έτσι έχουμε μέσα σε τρία δέκατα 6 οδηγούς που μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο Νίκος Περιστεράς και οι Σωτήρης Μπεγνής και Γιάννης Τζωρτζόπουλος είναι κοντά σε χρόνους και μπορούν να δώσουν την επόμενη μάχη.

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη OPEN: Ο Σπηλιώτης στην Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ Τρίπολη Superstock: Ο Κοντομάρος στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα