• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τρίπολη Superstock: Ο Κοντομάρος στην pole position
Προσαρμόστηκε άμεσα στη νέα του Ducati 1098R
Νέα 21/04/2012 - 19:28

Ο Πρωταθλητής του 2011 Κώστας Κοντομάρος πήρε την πρώτη pole position της νέας αγωνιστικής χρονιάς, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης, που φιλοξενεί τον 1ο από τους 5 Αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. 

Ο Κοντομάρος προσαρμόστηκε εύκολα στην Ducati 1098R της ομάδας Fan Motorcycles – Zerozen Meremetis, Pirelli και σημείωσε χρόνο 57.813 για να βρεθεί 0.806 του δευτερολέπτου μπροστά από τον Άρη Γκιζίνο που με 58.619 ξεκινά από την 2η θέση.

Ο Τριπολιτσιώτης Μάριος Ταγκλής ξεκινά 3ος με χρόνο 58.690, ενώ ο Σταύρος Τριντής, που τρέχει και στην κατηγορία Supersport είναι 4ος, ο τελευταίος με διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Ο Λευτέρης Πίππος με την πορτοκαλί RC8R ακολουθεί με 58.919, μπροστά από τους Γλύκο, Ευθυμίου, Αχτύπη, Μαρκεζίνη, Γερακίτη, Τασσόπουλο και Γεωργόπουλο που ακολουθούν. Με τέτοιες διαφορές αναμένεται αύριο στον Αγώνα μια άνετη επικράτηση του περσινού Πρωταθλητή, αλλά και σκληρές μάχες για τις άλλες δύο θέσεις του βάθρου. Καλή επιτυχία σε όλους!

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για τα αποτελέσματα αναλυτικά.

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ Τρίπολη Supersport: O Συνιώρης επέστρεψε με pole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, Assen: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα