• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος για το μέλλον της Ducati o Suppo
Ειδικότερα τώρα που έχει την πολύτιμη στήριξη της Audi
Νέα 20/04/2012 - 19:26

Η Ducati άλλαξε και επίσημα χέρια από τις 18 Απριλίου, περνώντας από την Investindustrial του Andrea Bonomi στην Audi, μέλους του Ομίλου VW. Τις αλλαγές που θα σηματοδοτήσει αυτή η κίνηση, πρέπει να περιμένουμε για να τις δούμε παρόλο που αρκετές φωνές στην Ιταλία διαμαρτύρονται που η ιστορική εταιρεία πέρασε σε γερμανικά χέρια.

 

Διαφορετική - ωστόσο - είναι η γνώμη του Livio Suppo, Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας της HRC, ο οποίος έχει σημαντικό παρελθόν στην Ducati:

 

"Δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στην εξαγορά της Ducati από την VW. Ειδικότερα επειδή μιλάμε για μια κατασκευάστρια εταιρεία και όχι απλώς έναν οικονομικό όμιλο. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς. Θεωρώ ανόητο το 2012, με την ενωμένη Ευρώπη, οι άνθρωποι να παραπονιούνται επειδή το κέντρο αποφάσεων θα βρίσκεται στην Γερμανία παρά στην Ιταλία. Ακόμη περισσότερο ανόητο φαίνεται, αν αναλογιστούμε ότι προηγουμένως ανήκε σε Αμερικανικά χέρια!"

 

Και παρόλο ότι ανήκει στην Honda πια, ο Suppo έχει καλές αναμνήσεις με την Ducati, όταν το 2007 κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

 

Andrea Bonomi απέδειξε ότι είχε εξαιρετική νοοτροπία τα τελευταία χρόνια. Επένδυσε στην Ducati και ανέβασε την αξία της φίρμας. Παράλληλα, άφησε τον Domenicali και την ομάδα του να κάνουν φανταστική δουλειά, τόσο στην παραγωγή όσο και στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο τίτλος ήρθε κάτω από την δική του καθοδήγηση".

 

Πολλοί είναι εκείνοι που ανησυχούν για το μέλλον της εταιρείας στις αγωνιστικές δραστηριότητες, αλλά όχι και ο Livio:

 

"Απ' έξω είναι αδύνατον να γνωρίζεις. Η Audi έχει μακρά παράδοση στους αγώνες - από τις κατηγορίες που βασίζονται στην παραγωγή, στα ράλλυ, στις πρωτότυπες του 24ωρου Le Mans - πράγμα που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η ηγεσία της εταιρείας είναι παθιασμένη με τον ανταγωνισμό. Εύχομαι το γεγονός ότι έχουν την υποστήριξη μιας τόσο σημαντικής εταιρείας, να επιτρέψει στην Ducati να νιώσει πιο σίγουρη για το μέλλον. Το MotoGP περνά μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και, τουλάχιστον στα χαρτιά, τώρα η Ducati μπορεί να ξεπεράσει πιο εύκολα αυτόν τον σκόπελο, χωρίς να χρειάζεται να βασίζεται αποκλειστικά στους χορηγούς"

 

Επόμενο άρθρο »

Ξεκίνησε ο 1ος Αγώνας στην Τρίπολη!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK, Assen: Κατατακτήριες 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα