• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησε ο 1ος Αγώνας στην Τρίπολη!
Με τις ελεύθερες δοκιμές πολλών οδηγών, σε καλό κλίμα
Νέα 20/04/2012 - 20:34

O Σ.Ο.Α.Μ. Και πάλι έκανε το θαύμα του! 

57 συμμετοχές στον 1ο Αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, είναι ένα πολύ καλό νούμερο, δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας, αλλά και της παντελούς απουσίας των εταιριών μοτοσυκλέτας, που για άλλη μια φορά φαίνονται πολύ λίγες μπροστά στις ευθύνες τους!

Και ναι, είναι ευθύνη των εταιριών να υποστηρίζουν τους Αγώνες στις δύσκολες στιγμές και όχι μόνο όταν οι πωλήσεις είναι στα ύψη και η κερδοφορία σε ακόμη ψηλότερα επίπεδα.

 

Εδώ όμως, στην Τρίπολη, στο στρατιωτικό αεροδρόμιο που από το καλοκαίρι του 1989 έχει φιλοξενήσει αμέτρητους Αγώνες, οι Έλληνες Αγωνιζόμενοι δίνουν βροντερό παρόν από σήμερα το μεσημέρι με τις Ελεύθερες Δοκιμές, που δεν είναι υποχρεωτικές. Αλλά και αυτό είναι μια προσπάθεια του Συνδέσμου των Οδηγών, ώστε όσοι θέλουν να έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις πρώτες τους ρυθμίσεις εν όψη του Αγώνα της Κυριακής.

Με χαρά λοιπόν οδηγήσαμε και μεις στην πίστα μια Triumph 675 της ομάδας Pierrakos Racing, μαζί με τον νεαρό 2ο του περσινού Πρωταθλήματος Supersport, τον Γρηγόρη Παναγιωτόπουλο (φωτ.1), ενώ με ακόμη μεγαλύτερη χαρά είδαμε μια μεγάλη ομάδα οδηγών κάτω από την τέντα του Πρωταθλητή Γιάννη Μπούστα (φωτ.2), που σε ρόλο συμβούλου εξηγεί και βελτιώνει όλους τους οδηγούς και τους συμβουλεύει με την έμπειρη ομάδα του για τις ρυθμίσεις των μοτοσυκλετών, αλλά και την αγωνιστική στρατηγική. Μακάρι και μεις όταν τρέχαμε να είχαμε τέτοια υποστήριξη!

Επίσης με μεγάλη χαρά είδαμε τον Πρωταθλητή Σάκη Σινιώρη (φωτ.3) να ξαναγυρνά στην αγωνιστική δράση πάνω σε μια CBR600RR.

Ο Πρωταθλητής της Formula Exrteme Κώστας Κοντομάρος (φωτ.4) έκανε θαυμάσια πρώτη εμφάνιση με την Ducati 1098 R που παραχώρησε η Fan Motorcycles και ετοιμάζει με την γνωστή αγωνιστική της προσοχή η Meremetis Team!

Μας άρεσε η ΚΤΜ του Λευτέρη Πίππου (φωτ.5), όπως και η σωστή και οργανωμένη παρουσία του Πρωταθλητή των Supersport Άλεξ Παπαγεωργίου (φωτ.6). Επίσης μας εντυπωσίασε ο Μιχάλης Σπηλιώτης, που μετά από 6 χρόνια απουσίας οδήγησε θαυμάσια και θα αγωνιστεί την Κυριακή!

Η ομάδα του Peristeras Tyres φρόντιζε για τις αλλαγές ελαστικών πολλών αγωνιζομένων (φωτ.7), ενώ ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννης Τζωρτζόπουλος εκτός από την αγωνιστική του παρουσία, ασχολήθηκε με τα οργανωτικά, αλλά και με τον Δημήτρη Τζωρτζόπουλου (φωτ.8), που μόλις άρχισε να περπατάει πήγαινε προς τις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες!

 

Αυτά είναι τα πρώτα στιγμιότυπα από την Τρίπολη και αύριο το πρωί ξεκινά το επίσημο πρόγραμμα του Αγώνα που περιλαμβάνει Ελεύθερες και Κατατακτήριες Δοκιμές, ενώ την Κυριακή θα γίνει το Ζέσταμα και μετά από τις 11 οι Αγώνες των 4 κατηγοριών!

Θεωρούμε ότι όλοι οι μοτοσυκλετιστές που μπορούν θα βρεθούν μαζί μας στο αεροδρόμιο την Κυριακή θα πρέπει να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του Σ.Ο.Α.Μ.

Mάλιστα το περιοδικό MOTOGP WORLD θα διαθέτει δωρεάν παλιότερα τεύχη, ώστε κάποιοι να συμπληρώσουν την βιβλιοθήκη τους.

 

Επόμενο άρθρο »

Pernat: "Δεν θα μπορούσαν καλύτερα!"

« Προηγούμενο άρθρο

Αισιόδοξος για το μέλλον της Ducati o Suppo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα