• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Edwards: "Εξαιρετική δουλειά η ομάδα μου!"
Ιδιαίτερα χαρούμενοι στην NGM Mobile Forward
Νέα 11/04/2012 - 11:27

Ο Colin Edwards και η NGM Mobile Forward Racing επιβεβαίωσαν την σκληρή δουλειά που έγινε όλο το Σ/Κ στη πίστα του Κατάρ, όπου ο Τεξανός πήρε τον άτυπο τίτλο του πρώτου μεταξύ των CRT μοτοσυκλετών. Η 12η θέση ήταν ένα - λίγο πολύ - αναπάντεχο αποτέλεσμα για τους περισσότερους, αλλά ιδιαιτέρως ικανοποιητικό για τον οδηγό, την ομάδα και τους χορηγούς.

 

Colin Edwards: "Η αρχή ήταν λίγο τρελή...! μόλις βγήκα έξω ήξερα ότι ήμουν πιο γρήγορος από τους άλλους και άρχιζα να τους περνάω έναν-έναν και βρήκα καλό ρυθμό. Είχα ένα μικρό θεματάκι περίπου στα μισά, η μοτοσυκλέτα έκανε κάτι περίεργους θορύβους στην 3η στροφή και νομίζω ήταν δικό μου το σφάλμα, την πίεσα αρκετά και τα ηλεκτρονικά μπερδεύτηκαν, δεν ήξερα τι να κάνουν! Αυτό μου κόστισε για περίπου ένα γύρο, αλλά μετά συνέχισα και βρήκα και πάλι πολύ καλό ρυθμό. Στην συνέχεια είδα τον Spies και φαντάστηκα ότι αντιμετώπιζε προβλήματα... τον είδα να έρχεται και αποφάσισα να πιέσω ακόμη περισσότερο αλλά δεν είχα άλλο χρόνο. Η ομάδα μου είναι απλά καταπληκτική, έκαναν τρομερή δουλειά! Η μοτοσυκλέτα βελτιώνεται διαρκώς. Προφανώς έχουμε ακόμη δουλειά μπροστά μας. Η Jerez δεν θα είναι εύκολη για εμάς, καθώς είναι μικρή, στενή και με ιδιαιτερότητες. Σ' αυτήν (Κατάρ) τουλάχιστον, είχες χρόνο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς!"

 

Kornelis Veldeman - Αρχιμηχανικός: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, όλη η ομάδα είναι χαρούμενη! Γνωρίζουμε ότι υπάρχει αρκετή δουλειά που μας περιμένει... πρέπει να βελτιώσουμε τους χρόνους μας και να πλησιάσουμε περισσότερο τις εργοστασιακές στους επόμενους αγώνες, αν και στο τέλος του αγώνα είχαμε μειώσει λίγο την διαφορά - πράγμα που δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια! Όσο για την Jerez, θα κάνουμε μερικές αλλαγές οι οποίες - όπως πιστεύουμε - ταιριάζουν περισσότερο στην μοτοσυκλέτα, όσον αφορά το set-up της".

 

Επόμενο άρθρο »

Βλάβη στα φρένα κόστισε στον Abraham

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαιώθηκε η Attack Performance

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα