• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διπλό βάθρο για την Honda στο Κατάρ
Pedrosa: Μπορούσα την νίκη! Stoner: Απογοήτευση ο 1ος αγώνας
Νέα 09/04/2012 - 02:28

Μετά από έναν φανταστικό πρώτο αγώνα που το αποτέλεσμά του κρίθηκε στους τρεις τελευταίους γύρους, η ομάδα της Honda ανέβηκε στα 2 από τα 3 σκαλιά του βάθρου, όχι όμως και στο σπουδαιότερο από αυτά, το 1ο... Ο Casey Stoner, ο οποίος σήμερα ανέβηκε για 16η συνεχόμενη φορά σε βάθρο, είχε καταφέρει να τεθεί επικεφαλής νωρίς στον αγώνα και σε ένα σημείο του να πάρει διαφορά δυο δευτερολέπτων από τον Lorenzo και τον Dani. Ωστόσο, ένα πρόβλημα στο χέρι απέτρεψε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή να δείξει για τι είναι ικανός, αφήνοντάς τον στην τρίτη θέση, πίσω από έναν εκπληκτικό Pedrosa ο οποίος έφερε την Honda του στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Κατάρ!

 

Dani Pedrosa: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, διότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα που είχαμε αυτό το Σ/Κ. Μετά από την πολύ καλή προετοιμασία που είχαμε, ήρθαμε εδώ και όλα μας πήγαιναν στραβά: είχα ίωση και πυρετό, έπεσα την Παρασκευή και οι κατατακτήριες ήταν σκέτη καταστροφή... Έτσι, είναι πολύ ωραία που φεύγω από εδώ με ένα βάθρο, αν και νιώθω λίγο απογοητευμένος διότι πίστεψα ότι θα μπορούσα να κερδίσω τον αγώνα... είχα την νίκη στα χέρια μου για λίγο! Η ομάδα έκανε φανταστική δουλειά και είδαμε από διαφορετική οπτική τα πράγματα μετά το ζέσταμα. Στην συνέχεια έκανα μια άψογη εκκίνηση - το οποίο ήταν θεμελιώδες για την έκβαση του αγώνα - και κατάφερα να μείνω κοντά στον Casey και στον Jorge. Προς το τέλος, με 4 γύρους να μένουν, προσπάθησα να βγω μπροστά αλλά ο Lorenzo ενήργησε πιο έξυπνα από εμένα, διαλέγοντας καλύτερη στρατηγική. Τον πέρασα, αλλά αμέσως προσπέρασε τόσο εμένα όσο και τον Casey. Στην συνέχεια ήμουν πίσω από τον Casey και έχασα την επαφή μου με τον Jorge. Τέλος πάντων, είναι μια καλή αρχή και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα στην Jerez"  

 

Casey Stoner: "Δεν είναι ακριβώς αυτός ο τρόπος που θέλαμε να ολοκληρώσουμε το Σ/Κ εδώ... μετά τις ελεύθερες δοκιμές και τις κατατακτήριες ξέραμε ότι ο αγώνας θα ήταν δύσκολος για εμάς σήμερα. Η μοτοσυκλέτα τα πήγαινε καλά, είχα αναμφισβήτητα τον ρυθμό για να τεθώ επικεφαλής στον αγώνα, ωστόσο άρχισε να με πονάει πολύ το χέρι μου (armpump). Μετά από 3-4 γύρους άρχισα να το νιώθω και σταδιακά χειροτέρευε, προσπάθησα να πάρω διαφορά από τον Jorge και τον Dani και έκανα την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια να διατηρήσω την διαφορά και να κερδίσω τον αγώνα αλλά η κατάστασή μου όλο και χειροτέρευε και στο τέλος οι μύες μου δεν μπορούσαν να δώσουν κάτι άλλο... Δεν μπορούσα να κρατηθώ καλά και έκανε την προσπάθειά μου πάρα πολύ δύσκολη, ένας απογοητευτικός πρώτος αγώνας της νέας χρονιάς. Από την άλλη, για πολλούς και διάφορους τεχνολογικούς λόγους ήταν πολύ ελπιδοφόρος!"

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo o κατακτητής του Κατάρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar: Εκπληκτική νίκη του Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα