• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Απογοητευμένοι οι Bautista και Pirro
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν
Νέα 08/04/2012 - 01:57

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι αναβάτες της San Carlo Honda Gresini, με τους Alvaro Bautista και Michele Pirro να δυσκολεύονται να βελτιωθούν στις σημερινές κατατακτήριες του Κατάρ. Ο Ισπανός εξακολουθεί να έχει προβλήματα με το μπροστινό μέρος και δεν μπορεί να πιέσει όσο θα ήθελε, ενώ ο Ιταλός πέρασε μεγάλο διάστημα της ημέρας στο γκαράζ, εξαιτίας προβλημάτων με τα ηλεκτρονικά της CRT του.

 

Alvaro Bautista: "Αλλάξαμε πολλά, χωρίς να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα και ακόμα δεν έχω αποκτήσει εμπιστοσύνη στο μπροστινό μέρος... Είμαστε πολύ πίσω στην σχάρα εκκίνησης, πράγμα που ποτέ δεν είναι καλό, ωστόσο έχουμε το ζέσταμα αύριο για να προσπαθήσουμε να δώσουμε λύση. Ευελπιστώ ότι θα τα καταφέρουμε, ειδάλλως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς στον αγώνα... Είναι κρίμα αλλά και πολύ παράξενο, διότι ήμασταν ικανοποιημένοι με τα τεστ πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, αλλά εδώ δεν έχω την ίδια αίσθηση. Θα συνεχίσουμε όμως να είμαστε αισιόδοξοι και θα το παλέψουμε!"

 

Michele Pirro: "Δεν υπάρχουν και πολλά να πούμε για σήμερα... βγήκα έξω με σκληρό ελαστικό και έκανα 1.59 αλλά όταν μπήκα για να κάνουμε αλλαγές στα ηλεκτρονικά, αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Δυστυχώς έχουμε ακόμη μακρύ δρόμο μπροστά μας και τα ηλεκτρονικά απαιτούν πολύ δουλειά. Αύριο στο ζέσταμα, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ό, τι μας καθυστερεί και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε έναν καλό αγώνα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Βήματα προόδου για τον Barbera

« Προηγούμενο άρθρο

Στην δεύτερη σειρά ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα