• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην δεύτερη σειρά ο Hayden!
Προβληματισμένος ο Rossi για αύριο
Νέα 08/04/2012 - 01:41

Η Desmosedici θα είναι - στο ντεμπούτο της στα GP - στην δεύτερη σειρά αύριο βράδυ, με τον Nicky Hayden να πετυχαίνει τον 5ο καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες. Από την άλλη, ο Valentino Rossi - ο οποίος είχε ανοδική πορεία στις ελεύθερες δοκιμές - αντιμετώπισε κάποια προβλήματα με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του και δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 12η θέση της κατάταξης. Ο Hayden έδειξε - εξαρχής - πλήρως εξοικειωμένος με το set-up της μοτοσυκλέτας του, κάνοντας σταθερά γρήγορους γύρους, κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τον Rossi, ο οποίος δεν είχε την ίδια αίσθηση όπως χτες, Παρασκευή...

 

Nicky Hayden: "Ο στόχος μας σήμερα ήταν να βρεθούμε στους πρώτους πέντε και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Έκανα 56.1 με σκληρό ελαστικό και για να είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι το ιδιαίτερο με το μαλακό, αλλά εν κατακλείδι, πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά στις πρώτες κατατακτήριες. Θα δούμε εάν αύριο θα καταφέρουμε να φέρουμε ένα εξίσου καλό αποτέλεσμα. Η διάρκεια ζωής των ελαστικών θα είναι πολύ σημαντικός παράγοντας και πρέπει να δουλέψουμε σε αυτό, αφού χρησιμοποιούμε πολύ το ελαστικό. Αντιμετώπισα και πάλι μικρά προβλήματα με τις ταλαντώσεις και την υποστροφή, ειδικά στο τέταρτο τμήμα όπου οι στροφές είναι επίπεδες, βέβαια η GP12 είναι η πιο γρήγορη Ducati που έχω οδηγήσει ποτέ...! κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στον αγώνα. Θεωρώ ότι αύριο θα έχουμε έναν δύσκολο αγώνα και ανυπομονώ πολύ να ξεκινήσουμε! Υπάρχει μεγάλη διαφορά με τους δυο πρώτους, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε μια καλή αρχή και να προσπαθήσουμε να μπούμε ανάμεσά τους. Ευελπιστώ ότι μπορούμε να φύγουμε από εδώ με κάτι θετικό".

 

Valentino Rossi: "Χτες δεν ήταν κάτι το φανταστικό, αλλά πολύ καλύτερο, ειδικά με τα χρησιμοποιημένα ελαστικά και έτσι ο στόχος μου ήταν να βρεθώ στην δεύτερη σειρά. Έμεινα, όμως, πολύ μακριά από τον στόχο μου, καθώς τα προηγούμενα προβλήματα που είχαμε έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους σε μεγαλύτερο βαθμό! Είναι πολύ παράξενο, διότι κάναμε μικρές αλλαγές σε σύγκριση με χτες, ωστόσο η αίσθηση ήταν πολύ διαφορετική. Αφού είχαν έτσι τα πράγματα, γυρίσαμε στις χθεσινές ρυθμίσεις και ήμασταν λίγο πιο γρήγοροι... αλλά δεν ήταν αρκετό για να βελτιώσω σε σημαντικό βαθμό την τελική μου θέση. Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να περιμένω από τον αγώνα αύριο, αλλά προφανώς, ελπίζω να τα πάω πολύ καλύτερα. Ο Nicky επέλεξε διαφορετικές ρυθμίσεις και τα πήγε καλά και με τα δυο ελαστικά, έτσι θα κοιτάξουμε κι εμείς τα δεδομένα του και θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα".

 

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευμένοι οι Bautista και Pirro

« Προηγούμενο άρθρο

Στους 7 ουρανούς ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα