• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κατάρ, Moto2: Ελεύθερες Δοκιμές 3
Το 3 στα 3 ο Luthi!
Νέα 06/04/2012 - 21:18

O Thomas Luthi είναι ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της μεσαίας κατηγορίας και στις τρεις ελεύθερες δοκιμές που έλαβαν χώρα - χτες και σήμερα - στην πίστα του Κατάρ. Ο Ελβετός βρέθηκε και σήμερα - στην γνώριμή του πια - πρώτη θέση, λίγες ώρες πριν της κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου, με χρόνο 2.00.479.

 

Ταχύτατοι και δυνατοί εμφανίστηκαν και πάλι οι Pol Espargaro και Esteve Rabat. Το δίδυμο της Pons 40 HP Tuenti, πλασαρίστηκε στην 2η και 3η θέση της κατάταξης, με τον πρώτο να είναι πραγματικά μια ανάσα πίσω από τον Luthi, πετυχαίνοντας χρόνο 2.00.519, μόλις 0.40 δευτ. διαφορά από την κορυφή! Παράλληλα, ο Espargaro ήταν - μαζί με τον Luthi - ο μόνος που έμεινε κάτω από το 2.01. Ο Rabat σημείωσε χρόνο 2.01.118.

 

Ο Scott Redding της Marc VDS φιγουράρει στην 4η θέση με καλύτερο χρόνο στα 2.01.230, με τρεις Ιταλούς να ακολουθούν με μικρή διαφορά: ο Claudio Corti (Italtrans) 5ος, ο Simone Corsi (Came IodaRacing Project) 6ος και ο Andrea Iannone (Speed Master) 7ος.

 

Ο Bradley Smith σημείωσε αξιόλογη πρόοδο και κατάφερε να μείνει εντός δευτερολέπτου από την κορυφή με χρόνο 2.01.395, ενώ ένα από τα φαβορί της κατηγορίας, ο Marc Marquez, περιορίστηκε στην 9η θέση της λίστας με 2.01.487. Την πρώτη δεκάδα έκλεισε ο Alex de Angelis.

 

Ο αναβάτης της Thai Honda Gresini, Ratthapark Wilairot, σηκώθηκε ανέπαφος από μια πτώση που είχε στις αρχές των δοκιμών και κατάφερε να κάνει τον 14ο καλύτερο χρόνο.

 

Οι οδηγοί της μεσαίας κατηγορίας θα βρεθούν και πάλι στην πίστα, αύριο στις 18:55, για τις κατατακτήριες δοκιμές καθώς πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην ημέρα του πρώτου αγώνα της χρονιάς!

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar ΕΔ3: O Lorenzo 1ος με μαλακό λάστιχο

« Προηγούμενο άρθρο

Κατάρ, Moto3: Ελεύθερες Δοκιμές 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα