• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα SBK στην Imola
Για τον 2o αγώνα Πρωταθλήματος
Νέα 29/03/2012 - 15:54

O δεύτερος γύρος της σεζόν των World Superbike θα ξεκινήσει αύριο στην ιστορική πίστα της Imola και ενώ στην κατάταξη προηγείται ο Max Biaggi της Aprilia, οι Ιταλοί δίνουν περισσότερες πιθανότητες στον Carlos Checa να πάρει την Superpole το απόγευμα του Σαββάτου.

 

Ό, τι και να γίνει, οι προβλέψεις για τον καιρό του Σ/Κ είναι ευοίωνες, με λιακάδα και υψηλή θερμοκρασία και οι αναβάτες ανυπομονούν να ξεκινήσουν, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις δηλώσεις τους, που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

 

Max Biaggi: "Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και δεν πρέπει να μένουμε σε αυτά που πετύχαμε στο Phillip Island... είμαι σε εξαιρετική κατάσταση, το ίδιο και η ομάδα. Δεν φοβόμαστε τον ανταγωνισμό, αντιθέτως τον χρειαζόμαστε για να είμαστε σε εγρήγορση συνεχώς. Θα έχουμε μεγάλο κίνητρο στην Imola, καθώς θα βρίσκονται πολλοί οπαδοί μας!"

 

Carlos Checa: "Νιώθω πολύ καλά μετά την πάροδο ενός μήνα και είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην πίστα. έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, η πίστα μας ταιριάζει - ιδιαίτερα σε εμένα αρέσει πάρα πολύ - και έχουμε πολύ καλές αναμνήσεις από πέρυσι. Πάντοτε μου αρέσει να αγωνίζομαι σε ιστορικές πίστες, όπως είναι η Imola, και είναι πολύ ικανοποιητικό να τα πηγαίνεις καλά εκεί..."

 

Jonathan Rea: "Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί καλά, μετά την Αυστραλία. Η πίστα στην Imola είναι εντελώς διαφορετική από αυτή του Phillip Island... είναι τελείως ξεχωριστή για εμάς και για το setup που έχουμε. Θα ξεκινήσουμε από αυτό και θα δούμε που θα μας πάει το Σ/Κ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρεθούμε εκεί, άλλωστε τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει εδώ είναι πολύ καλά. Εύχομαι ο καιρός να είναι καλός..."

 

Hiroshi Aoyama: "Δυο αγώνες σε μια ημέρα ήταν κάτι το διαφορετικό για εμένα και ήμουν κάπως νευρικός στην αρχή, όμως στο τέλος τα πήγαμε καλά. Στην Imola ελπίζω να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα εμπρός. Δεν έχω οδηγήσει εκεί στο παρελθόν, έτσι θα είναι ένα δύσκολο Σ/Κ, ιδίως η πρώτη ημέρα. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βελτιώσουμε κι άλλο την μοτοσυκλέτα και ημέρα με την ημέρα θα βελτιώνεται και η αίσθησή μου πάνω σε αυτήν"

 

Leon Haslam: "Ξεκουράστηκα αρκετά και το πόδι μου θα είναι ακόμη πιο δυνατό για τον αγώνα της Imola. Η πίστα έχει πολύ δύσκολα σικέιν και χρειάζεσαι μια μοτοσυκλέτα με πολύ δύναμη στα χαμηλά για να σε βοηθάει στην έξοδο των στροφών. Πέρυσι είχαμε μερικές αναποδιές στον πρώτο αγώνα αλλά στον δεύτερο παλεύαμε για την πρώτη πεντάδα. Με τις βελτιώσεις που έχουμε κάνει, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο και πάλι..."

 

Marco Melandri: "Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ τόσο κοντά στο σπίτι μου! Ανυπομονώ να βρεθώ στην πολύ όμορφη πίστα της Imola. Μετά την επιτυχημένη έναρξη της σεζόν στην Αυστραλία, ο στόχος μας είναι να ανεβούμε και πάλι στο βάθρο. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να ετοιμαστούμε πριν τον αγώνα, έτσι είναι σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή το Σ/Κ. Ένα είναι βέβαιο: η ομάδα κι εγώ θα δώσουμε το 100% και πάλι!"

 

David Salom: "Είμαι έτοιμος για τον αγώνα στην Imola. Αισθάνομαι λίγο πόνο στον δεξί μου καρπό, ωστόσο έχει βελτιωθεί αρκετά και δεν θα με εμποδίσει από το να αγωνιστώ. Η πίστα της Imola είναι τεχνική και θέλει καλή ισορροπία στη μοτοσυκλέτα. Είμαι αποφασισμένος να τα πάω καλύτερα απ' ότι στην Αυστραλία".

 

Ayrton Badovini: " Ο πρώτος αγώνας είναι παρελθόν για μένα. Στο κενό διάστημα, εστιάσαμε σε τεχνικούς και ψυχολογικούς παράγοντες. Ο επόμενος αγώνας είναι μια εντελώς καινούργια πρόκληση. Η Imola είναι μια όμορφη αλλά και απαιτητική πίστα. Θέλω όσο τίποτα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα μπροστά από τους Ιταλούς οπαδούς"

 

Niccolo Canepa: "Χαίρομαι που η ομάδα μου μεγαλώνει και ο σκοπός μας είναι να πετύχουμε φιλόδοξα αποτελέσματα. Μ' αρέσει πολύ η πίστα της Imola, στην οποία πέρυσι ανέβηκα στο βάθρο (στα Superstock). Θα είναι ευνοϊκή για την Ducati και την ξέρω καλύτερα από το Phillip Island. Ο στόχος μας είναι να είμαστε πάντα στην δεκάδα, αλλά στην Imola θέλω να πάω ακόμη καλύτερα. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να φέρω χαμόγελα στην ομάδα μου, στους χορηγούς και στους φιλάθλους μου!"

 

Επόμενο άρθρο »

#58 Sic Racing Team...

« Προηγούμενο άρθρο

Ικανοποιημένος ο Paul Bird

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα