• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Laverty στο Bavaria City Racing Dublin
Με την Aprilia του στους δρόμους του Δουβλίνου
Νέα 01/03/2012 - 11:30

Ο άσος της Aprilia SBK, Eugene Laverty, είναι το τελευταίο μεγάλο όνομα από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα συμμετάσχει στο "Bavaria City Racing Dublin" στην ομώνυμη πόλη, τον Ιούνιο.

 

Ο Laverty, ο οποίος είναι στην ομάδα της Aprilia με τον Max Biaggi, θα οδηγήσει την RSV4 μοτοσυκλέτα του στους δρόμους του Δουβλίνου, στο γεγονός που έχει ως σκοπό να παρουσιάζει αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

 

Το συγκεκριμένο event έχει ήδη διεξαχθεί στο Rotterdam και στην Μόσχα και τώρα θα γίνει και στο Δουβλίνο στις 3 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή. 

 

Ο Laverty, ο οποίος κατέκτησε την 4η θέση πέρυσι στο Πρωτάθλημα, δήλωσε σχετικά: "Είμαι ενθουσιασμένος που ένα τέτοιο γεγονός φτάνει στην Ιρλανδία. Το Bavaria City Racing επισκέπτεται πολλές πρωτεύουσες του κόσμου και το γεγονός ότι έρχεται στο Δουβλίνο, είναι τεράστια υπόθεση για την χώρα μου"

 

"Νιώθω τιμή να συμμετέχω σε ένα τέτοιο γεγονός, καθώς τα SBK δεν επισκέπτονται την Αυστραλία. Ανυπομονώ να νιώσω την εμπειρία του να έχω το κοινό της πατρίδας μου να με ζητωκραυγάζει καθώς θα είμαι πάνω στην μοτοσυκλέτα!"

 

Ο Gavin Collins, Υπεύθυνος του Bavaria City Racing για το Δουβλίνο, πρόσθεσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι ο Eugene Laverty θα συμμετάσχει... θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Aprilia για την υποστήριξή της. Ο ενθουσιασμός του Eugene θα έχει οπωσδήποτε θετικό αντίκτυπο στο γεγονός"

 

Το συγκεκριμένο γεγονός αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 150.000 θεατές το καλοκαίρι.

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang II: Τελικά αποτελέσματα 3ης μέρας

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang II: O Stoner με διαφορά 1ος, πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα