• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Cudlin και στο Πρωτάθλημα Εντούρο
Με την προηγούμενη ομάδα του, BMW Motorrad France
Νέα 28/02/2012 - 12:02

Ο Damian Cudlin, ο οποίος αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον Ricky Cardus στην QMMF Racing, θα συμμετέχει όχι μόνο στην Moto2 αλλά θα συνεχίσει και στo Πρωτάθλημα Εντούρο, με την προηγούμενη ομάδα του την BMW Motorrad France.

 

Ο Cudlin θα έχει φορτωμένο πρόγραμμα τους επόμενους 8 μήνες, καθώς θα λάβει μέρος σε 17 αγώνες GP και 5 αγώνες εντούρο, σε 13 διαφορετικές χώρες του πλανήτη. Ο εναρκτήριος αγώνας της Μοτο2 θα διεξαχθεί στο Κατάρ στις 8 Απριλίου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα ακολουθεί η έναρξη του EWC στην Γαλλία.

 

«Είναι σίγουρο ότι θα έχω μεγάλο φόρτο εργασίας, αλλά ποιος δεν θα ήταν ενθουσιασμένος με το αγωνίζεται σε δυο Παγκόσμια Πρωταθλήματα, την ίδια σεζόν;», είπε ο Cudlin.

 

«Αυτό είναι πράγματι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εμένα… περίμενα σε όλη μου την καριέρα να βρεθώ σε αγώνα Grand Prix και τώρα έχω την ευκαιρία μου, χωρίς να χάσω την δυνατότητα να κερδίσω το Πρωτάθλημα Εντούρο την ίδια χρονιά. Έγινε πολύ δουλειά στο παρασκήνιο ώστε να επιτευχθεί αυτό, αλλά άξιζε τον κόπο. Τώρα, ανυπομονώ να πάρω μέρος στους αγώνες!»

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: «Δύσκολα τα συμπεράσματα»

« Προηγούμενο άρθρο

Camier: Ονειρεύεται νίκες με την Suzuki!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα