• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Camier: Ονειρεύεται νίκες με την Suzuki!
Όμως χρειάζεται περισσότερη ιπποδύναμη
Νέα 28/02/2012 - 11:22

O Leon Camier πιστεύει ότι έχει στην διάθεσή του μια μοτοσυκλέτα ικανή να κερδίζει αγώνες στο Πρωτάθλημα SBK, ωστόσο σημειώνει ότι είναι απαραίτητη μια βελτίωση στον κινητήρα, για να αποδώσει τα μέγιστα.

 

Αν και στις κατατακτήριες τα πήγε καλά (6ος), στους αγώνες της Κυριακής δεν κατάφερε να βρεθεί ψηλά στην κατάταξη, αφού στον 1ο αγώνα τερμάτισε 17ος (βγήκε εκτός από τον Giugliano και έχασε τον ρυθμό του), ενώ στον 2ο έκανε άσχημη αρχή και δεν κατάφερε να τερματίσει πάνω από την 12η θέση.

 

Παρ’ όλα αυτά, ο Camier παρουσιάστηκε ευχαριστημένος με την ομάδα και την μοτοσυκλέτα του και έφτασε στο σημείο να υπογραμμίσει ότι υπάρχουν προοπτικές για νίκες της Suzuki στο Πρωτάθλημα.

 

«Ήθελα καλύτερα αποτελέσματα, όμως συγκεντρώσαμε τόνους πληροφοριών στον πρώτο αγώνα της ομάδας στα SBK και είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε σε μεγάλο βαθμό στην Imola», σχολίασε.

 

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο χαρούμενος είμαι με το πλαίσιο της GSX-R… για μένα έχει τις δυνατότητες να κερδίσει αγώνες στο Πρωτάθλημα! Φρενάρει πραγματικά καλά, είναι σταθερή στη μέση των στροφών και είμαι απολύτως ικανοποιημένος με την συμπεριφορά της. Αν μπορούμε να εξασφαλίσουμε περισσότερη ιπποδύναμη, θα είμαστε σίγουρα στο προσκήνιο»

 

«Στον πρώτο αγώνα βγήκα εκτός πίστας από τον Giugliano και έχασα πολύτιμο έδαφος. Ξεκίνησα και πάλι για να κερδίσω το χαμένο έδαφος, αλλά στην διάρκεια του αγώνα τα ελαστικά μου «φαγώθηκαν» και δεν μπορούσα να πιέσω άλλο»

 

«Στον δεύτερο αγώνα έχασα έδαφος στην πρώτη στροφή και ήμουν 14ος στο τέλος του πρώτου γύρου. Κατάφερα να περάσω αρκετούς στο φρενάρισμα, αλλά έχανα στην επιτάχυνση και στην τελική ταχύτητα… και πάλι ο τρόπος που οδήγησα για να ισορροπήσω την κατάσταση, κατέστρεψε τα ελαστικά στο τέλος. Ήταν δύσκολη ημέρα, όμως η δυναμική μας είναι τεράστια».

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Cudlin και στο Πρωτάθλημα Εντούρο

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΙΙ: O Stoner 1ος, ο Rossi 8ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα