• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Anthony West δεν αποσύρεται!
Άλλαξε γνώμη ο Αυστραλός
Νέα 06/02/2012 - 17:01

Φαίνεται ότι ο Anthony West άλλαξε γνώμη, όσον αφορά την αποχώρησή του από τους αγώνες μοτοσυκλετών. Ο Αυστραλός απορρίφθηκε, τον περασμένο μήνα, από την ομάδα της Speed Master, όταν δεν κατάφερε να βρει χορηγούς για να τον χρηματοδοτήσουν στο MotoGP. Στην συνέχεια, όταν τον αντικατέστησαν με τον Mattia Pasini, δήλωσε φανερά πικραμένος: «δεν θα αγωνιστώ και θα γυρίσω στην Αυστραλία να βρω μια φυσιολογική δουλειά. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς μου».

 

Αυτό το λυπηρό σχόλιο φαίνεται ότι άγγιξε τις καρδιές μερικών ιδιοκτητών ομάδων, διότι ο West ισχυρίζεται τώρα ότι έχει μερικές προσφορές στο τραπέζι και τις σκέπτεται σοβαρά:

«Για να κρατάω ενημερωμένο τον κόσμο, η αλήθεια είναι ότι έχω μερικές προσφορές για να τρέξω στα BSB, AMA, IDM και σε αγώνες endurance. Φυσικά, αυτό που θέλω είναι να τρέξω και πάλι στα GP και αυτήν την στιγμή κοιτάω να κάνω την καλύτερη δυνατή επιλογή, με μια ομάδα που μπορεί να κερδίζει. Και θα ξεκινήσω από τώρα την προσπάθειά μου να βρω τα απαιτούμενα χρήματα να επιστρέψω ή στα GP ή στα SBK για το 2013».

 

Αν ήσασταν στην θέση του West, θα διαλέγατε τα εξαιρετικά δημοφιλή BSB που συνέβαλαν αποφασιστικά στην αναγέννηση του John Hopkins, ή το Πρωτάθλημα των ΗΠΑ, AMA και θα προσπαθούσατε να γίνετε ο επόμενος Mat Mladin;

 

Επόμενο άρθρο »

Ημέρα επεμβάσεων για Hayden + Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Συνοψίζοντας από την Sepang

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA