• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marco Colandrea στο Moto2
Ο 17χρονος υπέγραψε με την Stop and Go
Νέα 01/02/2012 - 23:20

Σήμερα η ομάδα του Moto2, Stop and Go,ανακοίνωσε ότι δίπλα στον Angel Rodriguez θα βρεθεί ο Marco Colandrea. Ο 17χρονος με το Ιταλικό όνομα, που είναι στην πραγματικότητα Ελβετός, υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων με την ομάδα του Eduardo Perales.

 

Ο "Cola", όπως συχνά τον αποκαλούν, έχει αγωνιστεί στο Ιταλικό Εθνικό Πρωτάθλημα (CIV) και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετή εμπειρία πάνω σε 600cc μοτοσυκλέτες, μιας και έχει αγωνιστεί στην Γερμανική IDM.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε. Είμαι νέος ακόμη, αλλά γνωρίζω ότι πρέπει να εκμεταλλευτώ στο έπακρο αυτήν την περίοδο και να φερθώ έξυπνα στην πίστα ώστε να μην χάσω τον στόχο μου, ο οποίος είναι να μαθαίνω από τους καλύτερους αναβάτες και να βελτιώνομαι από αγώνα σε αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον μάνατζέρ μου, Paolo Mora και τον Edu Perales για αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε", δήλωσε ο Colandrea.

 

Ο Edu Perales σημείωσε: "Ο Marco μπορεί να είναι νεαρός, αλλά έχει το ταλέντο και την αποφασιστικότητα να αγωνιστεί στην Moto2 και θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η ομάδα θα του παρέχει τα πάντα ώστε να τον βοηθήσει να τα πάει καλά. Ελπίζω ότι αυτή θα είναι μια μακρόχρονη και καρποφόρα συνεργασία".

 

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Το αφεντικό της HRC μιλά για τις CRT

« Προηγούμενο άρθρο

Spies & Lorenzo ευχαριστημένοι και την 2η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα