• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies & Lorenzo ευχαριστημένοι και την 2η μέρα
Η Yamaha στις πρώτες θέσεις στην Sepang
Νέα 01/02/2012 - 23:18

Οι οδηγοί της Yamaha, Jorge Lorenzo και Ben Spies, συνεχίζουν να είναι σε φόρμα κατά την δεύτερη ημέρα των δοκιμών στην Sepang, το πρώτο επίσημο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν. Χτες η ημέρα πέρασε με τους αναβάτες να προσπαθούν να βρουν τον ρυθμό τους, ενώ σήμερα επικεντρώθηκαν σε συγκριτικές δοκιμές σε διάφορους τομείς. 

 

Η ομάδα συγκέντρωσε δεδομένα ώστε να βελτιστοποιήσει το πλαίσιο της 2012 YZR-M1, ενώ παράλληλα προσπάθησε να βελτιώσει την απόδοση της δύναμης του αναβαθμισμένου μοτέρ, μέσω των ηλεκτρονικών συστημάτων και της πρόσφυσης του πίσω ελαστικού. Ο Spies βρισκόταν μπροστά για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας, με πίσω του τον ομόσταυλό του Lorenzo, χάνοντας τελικά την πρωτιά από τον Casey Stoner για μόλις 0.157 δευτερόλεπτα. 

 

Η αυριανή ημέρα θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση για τους αναβάτες της Yamaha, προτού επιστρέψουν σε έναν μήνα για το δεύτερο τεστ της σεζόν.

 

Spies: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά το πρωί και όταν ακόμη άρχισαν να πέφτουν οι χρόνοι, ο ρυθμός μας ήταν καλός. Ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε λίγο με την ισορροπία της μοτοσυκλέτας και «παίξαμε» με τα ηλεκτρονικά για να βρούμε ένα ικανοποιητικό σημείο αναφοράς με την μοτοσυκλέτα. Συγκρίναμε κάποια δεδομένα με την Βαλένθια και είμαστε στον σωστό δρόμο. Τώρα είμαστε εδώ, δοκιμάζοντας νέες ρυθμίσεις για να δούμε πως θα επηρεαστεί το στήσιμο. Υπάρχουν σίγουρα κάποιοι τομείς στους οποίους πρέπει να βελτιωθούμε, ενώ σε άλλους τομείς δεν φαίνεται να έχουμε πρόβλημα».

 

Lorenzo: «Σήμερα ήμουν περισσότερο κουρασμένος από χτες, έτσι ήταν πιο δύσκολο να τερματίσω διατηρώντας έναν καλό ρυθμό, αλλά στο τέλος τα κατάφερα. Δεν βρήκαμε σημεία που χρήζουν μεγάλων βελτιώσεων, παρά μόνο μερικές λεπτομέρειες σε κάποιους τομείς. Αύριο ευελπιστούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα. Βελτιώσαμε τον χρόνο μας αρκετά το πρωί και το απόγευμα που έκανε περισσότερη ζέστη καταφέραμε να είμαστε πιο γρήγοροι, πράγμα ελπιδοφόρο για την συνέχεια».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marco Colandrea στο Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Τα νέα χρώματα της Althea για το 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα