• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP 10/11 άρχισε το παιχνίδι!
Η πρώτη μας χρονιά στα 125cc
MotoGP Club 23/04/2011 - 00:19

Το MotoGP 10/11 είναι το απόλυτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους και για κάθε επίπεδο ικανοτήτων. Φτάνει να είναι μια πολύ καλή εξομοίωση της πραγματικότητας, σε επίπεδο που πέρυσι ο Ben Spies παραδέχτηκε ότι τις πίστες που δεν ήξερε τις μάθαινε μέσα από το παιχνίδι αυτό, στην οθόνη της τηλεόρασής του. Αντίστοιχα και ο δικός μας ΔΔ κάθε φορά που χρειάζεται να οδηγήσει την BMW SafetyBike στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος «προπονείται» και όπως μας έχει πει η αποτύπωση των πιστών, είναι με τρομερή ακρίβεια ίδια με την πραγματικότητα. Ακόμη και οι υψομετρικές διαφορές είναι αρκετά κοντά σε προσομοίωση! 

Απλά η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο δύσκολη, τουλάχιστον μέχρι το επίπεδο «Severe», το προτελευταίο επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού. Σε αυτό το επίπεδο ξεκινήσαμε την καριέρα μας «Career Mode», φυσικά από τα 125cc και σε σχέση με τα χαρακτηριστικά της διαλέξαμε μια Honda RS125. Διαλέγεις τα χρώματα της φόρμας και του κράνους σου. Η μοτοσυκλέτα σου έχει ανάλογο βάψιμο. Από κει και πέρα ξεκινάς το Πρωτάθλημα και σε κάθε πίστα έχεις 5’ Δοκιμών, 5’ Κατατακτήριων και Αγώνα 3 γύρων (μπορείς να επιλέξεις τον αριθμό των γύρων).

Με τα χρήματα που έχεις αρχικά μπορείς να επιλέξεις προσωπικό για την ομάδα σου και είναι απαραίτητο να έχεις PR μάνατζερ, γιατί μόνο με καλές δημόσιες σχέσεις μπορείς να κερδίζεις περισσότερα χρήματα από σπόνσορες, ανάλογα βέβαια και με τα αποτελέσματα. Μετά προσλαμβάνεις και μηχανικό ανάλογα με το επίπεδο εξέλιξής σου.

Αρχικά η μοτοσυκλέτα υστερεί σημαντικά σε σχέση με αυτές των αντιπάλων, ειδικά σε τελική ταχύτητα στις ευθείες. Πρέπει όμως και να την ρυθμίσεις ανάλογα με την πίστα κάθε φορά. Ειδικά στις σχέσεις του κιβωτίου. Μπορείς να μαλακώσεις την ανάρτηση, όταν αγωνίζεσαι στην βροχή, μπορείς να μικρύνεις ή να μεγαλώσεις το μεταξόνιο, ανάλογα με το αν θέλεις μεγαλύτερη σταθερότητα ή ευελιξία.

Πρέπει να έχεις υπομονή γιατί αρχικά τα αποτελέσματα και οι βαθμοί έρχονται δύσκολα. Από τη μέση του Πρωταθλήματος και μετά μπορείς να αρχίσεις να βελτιώνεις την μοτοσυκλέτα σου, να έχεις καλύτερες χορηγίες και να ανεβαίνεις στην κατάταξη του Πρωταθλήματος. Εμείς μάλιστα στο Estoril, στον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς πήραμε και την πρώτη μας νίκη.

Τελικά ολοκληρώσαμε την πρώτη μας χρονιά στο παιχνίδι, στην 11η θέση, με 102 βαθμούς, φτάνοντας το 17ο επίπεδο Φήμης και έχοντας τελικό κέρδος 34,297 $.

Με τα αποτελέσματα αυτά έχουμε ήδη προσφορές από 5 διαφορετικούς κατασκευαστές στα 125cc, αλλά και 4 στην Moto2. Για τις μικρότερες ομάδες του MotoGP απαιτείται επίπεδο Φήμης από 21 και πάνω, οπότε πρέπει να επιλέξουμε είτε μια 2η χρονιά στα 125, όπου θα διεκδικήσουμε το Πρωτάθλημα, είτε μια χρονιά στην Moto2.

 

Με άλλα λόγια το MotoGP 10/11 είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι που έχουμε δοκιμάσει και θα σας κρατήσουμε ενήμερους για την εξέλιξή του. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι ότι με αναβαθμίσεις που θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο μπορείς να αποκτήσεις τα φετινά χρώματα των αναβατών και των ομάδων! Δηλαδή τον Valentino με Ducati και τον Stoner με Honda, μεταξύ άλλων. Να θυμίσουμε ότι τα μέλη του MotoGrandPrix Club κερδίζουν ένα παιχνίδι ανά αγώνα, δηλαδή στο τέλος της χρονιάς 18 μέλη θα έχουν κερδίσει το παιχνίδι, απλά στέλνοντας ένα SMS με την λέξη CLUB (κενό) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο 54529.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ MOTOGP 2011 ΤΗΣ CAPCOM!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤ ΡΟΥΧΩΝ ENERGIE!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα