• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
15ος Αγώνας - GP Ινδονησίας (Mantalica)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
-10% το MotoGP 10/11 για τα μέλη του MotoGrandPrix Club!
Μια καλή έκπτωση για τον αγαπημένο μας τίτλο
MotoGP Club 23/03/2011 - 16:48

Η CD Media, εισαγωγέας του παιχνιδιού – προσομοιωτή MotoGP 10/11 (PS3 ή XBOX360), προσφέρει 10% έκπτωση στο προϊόν, σε όλα τα μέλη του MotoGrandPrix Club που θα παραγγείλουν το προϊόν μέσω του e-shop της, www.cdmedia.gr 

 

Μπείτε λοιπόν στο website της cdmedia, βρείτε τον τίτλο του παιχνιδιού, βάλτε το στο καλάθι σας και στα «στοιχεία αποστολής», στην παράγραφο «Στοιχεία επικοινωνίας», στο κουτάκι παρατηρήσεις, γράψτε τις λέξεις «Μέλος MotoGrandPrix Club», καθώς και το νούμερο της κάρτας σας.

Έτσι θα κερδίσετε την προσφορά.

Δηλαδή αντί για 59,99 € θα το προμηθευτείτε με 53,99 € και δωρεάν έξοδα αποστολής. (μόνη πιθανή επιβάρυνση είναι 2€ έξοδα αντικαταβολής, για όσους επιλέξουν να πληρώσουν με αντικαταβολή).

 

Είσαι μέλος, κερδίζεις πολλαπλά λοιπόν και από τα δώρα των 18 κληρώσεων της χρονιάς και από τις προσφορές και τις εκπτώσεις σε μια σειρά προϊόντων και υπηρεσιών. Και βέβαια είσαι ο πιο κερδισμένος στην ενημέρωση, αφού σε κάθε αγώνα, την Παρασκευή και το Σάββατο (συνήθως, εκτός των βραδινών αγώνων), παίρνεις στο κινητό σου την ενημέρωση για τις δοκιμές και τις ώρες μετάδοσης των αγώνων.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ MOTOGP 2011 ΤΗΣ CAPCOM!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΤ ΡΟΥΧΩΝ ENERGIE!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα