• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κυκλοφορεί το #94 του MOTOGP WORLD
Με εξώφυλλο τον Marquez που αγγίζει τον Τίτλο!
MOTOGP WORLD 19/10/2018 - 18:08

Το αγαπημένο μας MOTOGP WORLD κυκλοφορεί από σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ σε ορισμένες περιοχές θα είναι διαθέσιμο από αύριο.

 

Στην πλούσια ύλη και αυτού του τεύχους, θα διαβάσουμε:

 

Αφιέρωμα: Άγιος ή Διάβολος;

Η πτώση του Jorge Lorenzo στην πρώτη στροφή της πίστας της Aragon έβαλε τέλος στις βλέψεις του για μια ακόμη νίκη. Σε ποιόν όμως ανήκει η ευθύνη για το συμβάν στην Ισπανική πίστα;

 

Αγώνες MotoGP: Αγγίζει τον Τίτλο!

Στο Misano η Ducati κατάφερε να πάρει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, όμως στους επόμενους δυο Αγώνες (Aragon και Ταϊλάνδη) η Honda και ο Marquez όρθωσαν  ανάστημα και πλέον ο Ισπανός είναι πολύ κοντά σ’ έναν 5ο Παγκόσμιο Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Αφιέρωμα: Ο Rea γράφει ιστορία και πάλι

Μετά από μια χρονιά, το 2018, γεμάτη προκλήσεις, ο Jonathan Rea εξασφάλισε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα SBK-Motul.

 

Αφιέρωμα: Οδήγα σαν κορίτσι!

Μόλις στα 21 της χρόνια, η Ana Carrasco έγραψε ιστορία στο χώρο την Αγώνων Μοτοσυκλέτας παγκοσμίως, καθώς έγινε η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να στεφθεί Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, κερδίζοντας τον Τίτλο στην κατηγορία των SSP300 των SBK-Motul.

 

Αγώνες SBK: Παράδοση άνευ όρων!

Άνευ όρων στις ορέξεις του Jonathan Rea παραδόθηκαν οι αντίπαλοι του Ιρλανδού τόσο στην Πορτογαλία, όσο και στη Γαλλία, όπου ο άσος της Kawasaki πανηγύρισε με νίκη τον τέταρτο συνεχόμενο Τίτλο του!

 

Αφιέρωμα: Ωραίος ο «Πίκης» στην Guadix!

Ο 14χρονος Χρήστος Παπανικολάου έφτασε πολύ κοντά στην τελική πρόκριση, πολύ κοντά στο όνειρο όλων των Ελλήνων, να δούμε έναν οδηγό με Ελληνική αγωνιστική άδεια στις πίστες του MotoGP!

 

Παρουσίαση: Κέρδισε την καρδιά μου!

Η Ελληνική αντιπροσωπεία Moto Trent οργάνωσε εκδήλωση στην οποία ενημερωθήκαμε για τη νέα φιλοσοφία Win My Heart της Kymco και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις αλλαγές, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

 

Δοκιμή: 5 λόγοι ευτυχίας!

BMW M5: Το αυτοκίνητο ασφαλείας του MotoGP που συνδυάζει μοναδικά στοιχεία κομψότητας, με την άγρια ιπποδύναμη τω 600 ίππων, τη φιλικότητα στην οδήγηση και την καθαρόαιμη οδηγική απόλαυση.

 

Αφιέρωμα: Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018

Η εκδήλωση Ημέρα Μοτοσυκλέτας 2018 που έγινε στις 28-30 Σεπτεμβρίου, παρά τις πραγματικά αντίξοες καιρικές συνθήκες, σημείωσε επιτυχία και θα μείνει στη μνήμη όλων, σαν μια πραγματική γιορτή των δυο τροχών.

 

Intermot 2018

H Έκθεση της Κολωνίας προσπαθεί να συνεχίσει να είναι σημαντική και αρκετοί κατασκευαστές παρουσιάζουν κάποια νέα μοντέλα, περιμένοντας όμως ν’ ανοίξουν τα βασικά τους χαρτιά το Νοέμβριο στο Μιλάνο.

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί το #95 του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφορεί το τεύχος 93 του MOTOGP WORLD

Χορηγοί