• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #78
Από σήμερα στα περίπτερα της Αθήνας
MOTOGP WORLD 13/02/2017 - 20:03

Το αγαπημένο μας περιοδικό MOTOGP WORLD κυκλοφορεί στα περίπτερα των Αθηνών.

 

Στο εξώφυλλο έχει τη ριζικά ανανεωμένη Honda CBR1000RR, την οποία οδηγήσαμε στην Πορτογαλία στο βρεγμένο!

 

Την παρουσίασή της και τις εντυπώσεις μας - σε πραγματικά δύσκολες συνθήκες - μπορείτε να διαβάσετε στο τρέχων τεύχος.

 

Επιπλέον θα διαβάσετε:

 

Superprestigio

Την επιτυχημένη συνταγή του ’16 στο MotoGP ακολούθησε ο Marc Marquez στο Superprestigio, μελετώντας τους αντιπάλους του και κατακτώντας εν τέλει μια ακόμα νίκη στο χωμάτινο αγώνα, τη δεύτερη, όσες και ο μεγάλος του αντίπαλος Brad Baker.

 

Τα πλάνα έρευνας και εξέλιξης των εργοστασίων

Η απαγόρευση δοκιμών τον χειμώνα, δεν σημαίνει ότι η δουλειά σταματά και στα αγωνιστικά τμήματα ανά την υφήλιο. Στο συγκεκριμένο κείμενο, ο Mat Oxley μας αποκαλύπτει τι σχεδιάζουν τα εργοστάσια για το 2017.

 

Βάπτισμα Πυρός!

Μια νέα, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αγωνιστική χρονιά, μας έδωσε τα πρώτα της διαπιστευτήρια με το εναρκτήριο τεστ του MotoGP στην πίστα Sepang της Μαλαισίας. Ένα τεστ που μας φανέρωσε το υψηλότατο επίπεδο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Αγκαλιά με τον Θάνατο!

Βρεθήκαμε παρέα με τον Ανδρέα Ψυχογυιό, τον μόνο Έλληνα που έχει συμμετάσχει στον περίφημο αγώνα Manx Grand Prix στο Isle of Man, στην πιο δύσκολη κι επικίνδυνη «πίστα» του κόσμου, όπου κάθε λεπτό και κάθε στιγμή είσαι αγκαλιά με τον θάνατο!

 

Μεγάλες Προσδοκίες

Ο τίτλος της γνωστής ταινίας ταιριάζει σε αυτά που μέσα τους περιμένουν οι «κόκκινοι» κρατώντας προς τα έξω μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Η παρουσίαση τη αγωνιστικής εργοστασιακής ομάδας στο Borgo Panigale αποτελεί ένα γερό ξεκίνημα.

 

Dakar 2017: Σταθερή αξία

Η ανωτερότητα της KTM δεν αμφισβητήθηκε ούτε και φέτος στο Rally Dakar, με τον Αυστριακό Κατασκευαστή - παρά την ατυχία του μεγάλου του αστέρα, Toby Price - να καταφέρνει να κερδίζει το θρυλικό Rally για 16η συνεχόμενη χρονιά.

 

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα!

Η Yamaha ήταν η πρώτη ομάδα του MotoGP που αποκάλυψε τα νέα της χρώματα για το 2017. Το κλίμα ήταν αισιόδοξο και οι αλλαγές στην Μ1 μικρές...

 

Επιβεβαιώσεις κι Εκπλήξεις

Η αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα για τους αναβάτες των SBK-Motul, σε σχέση με τους συναδέλφους τους στο MotoGP. Σε Jerez και Portimao επιβεβαιώθηκε η δύναμη των Kawasaki και Ducati, ωστόσο δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις!

 

Σπάνιες Μοτοσυκλέτες, Ξεχωριστοί Άνθρωποι

Μια ωραία εκδήλωση από το DCH1990 σηματοδότησε τα 90 χρόνια από τη γέννηση του θρυλικού ονόματος της Ιταλικής εταιρείας...

 

Ο V-4 της Ducati στην Παραγωγή!

Ο CEO της Ducati, ο Claudio Domenicali, μετά την παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας στο Borgo Panigale, μίλησε σε ολιγομελή ομάδα δημοσιογράφων. Η δική μας ερώτηση ήταν πότε θα δούμε σε ευρεία παραγωγή έναν V-4 κινητήρα, ανάλογο με αυτόν της Desmosedici GP.

 

Απονομή Πρωταθλημάτων Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας έκανε τις απονομές των Πρωταθλημάτων σε μια ωραία γιορτή που τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι παρά ποτέ στην ιστορία! Η Ταχύτητα και το MiniGP είχαν την τιμητική τους.

 

Σημ: Το τεύχος θα κυκλοφορήσει σε όλα τα υπόλοιπα σημεία της επικράτειας σε δυο εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #79

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #77

Χορηγοί