• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP WORLD #75
Κυκλοφορεί στα περίπτερα
MOTOGP WORLD 07/10/2016 - 13:39

Κυκλοφορεί από σήμερα, 7 Οκτωβρίου, σε όλα τα σημεία πώλησης των Αθηνών, το τεύχος 75 του περιοδικού MOTOGP WORLD.

 

Στην ύλη του θα διαβάσετε για τη νέα τεχνολογική εποχή του MotoGP και πως έχουν ανταπεξέλθει τα εργοστάσια στις μεγαλύτερες τεχνολογικές αλλαγές στο Πρωτάθλημα από το 2002!

 

Στο εξώφυλλο φιγουράρει ο Maverick Vinales, ο αναβάτης που χάρισε την πρώτη νίκη της Suzuki από το 2007, ενώ για τον Ισπανό ήταν η πρώτη του στη μεγάλη κατηγορία!

 

Πέρα από το Silverstone, έχουμε τις αναλύσεις για τους αγώνες σε Misano και Aragon, αλλά και το ειδικό αφιέρωμα στον Brad Binder, τον οδηγό που εξασφάλισε τόσο νωρίς τον Τίτλο στην Moto3.

 

Η αναφορά στο Πρωτάθλημα των SBK-Motul δεν λείπει, με τους οδηγούς να επιστρέφουν στις πίστες και συγκεκριμένα στο Lausitzring μετά από ένα πολύ μεγάλο καλοκαιρινό διάλειμμα.

 

Φυσικά δεν λείπει το αναλυτικό ρεπορτάζ για τον τρομερό Αγώνα του ΠΠΤ2016 στις Σέρρες, όπου έσπασαν δύο ρεκόρ στις κορυφαίες κατηγορίες των Ελληνικών Αγώνων! 

 

Απολαυστικό είναι και το άρθρο σχετικά με την MV Agusta F3 (675/800), τη μοτοσυκλέτα του Massimo Roccoli την οποία οδηγήσαμε με αφορμή την επίσκεψη του Ιταλού στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στις Σέρρες.

 

Σημ: Το τεύχος θα κυκλοφορήσει σε όλα τα υπόλοιπα σημεία της επικράτειας σε δυο εβδομάδες. 

Επόμενο άρθρο »

MOTOGP WORLD #76

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφορεί το #74 MOTOGP WORLD

Χορηγοί