• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
To MOTOGP WORLD #73 κυκλοφόρησε!
Με πολλά θέματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις
MOTOGP WORLD 03/08/2016 - 13:32

Το 73ο τεύχος του περιοδικού, που εδώ και δέκα χρόνια βάζει τους Έλληνες μέσα στα άδυτα του MotoGP – και όχι μόνο, κυκλοφόρησε. Στο τεύχος του Αυγούστου του MOTOGP WORLD το εξώφυλλο κοσμεί ο Marc Marquez που είναι ο “πρωταθλητής καλοκαιριού”, αν μπορούμε να δανειστούμε τον αντίστοιχο ποδοσφαιρικό όρο για τον “πρωταθλητή χειμώνα” που είναι ο πρώτος της βαθμολογίας στο πρώτο μισό του Πρωταθλήματος. Το ρεπορτάζ και τα παραλειπόμενα του Αγώνα της Γερμανίας στην οποία κυριάρχησε ο Marquez, έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην αγωνιστική θεματολογία ξεχωρίζει ένα θέμα για τους 4 Έλληνες 8-11 χρόνων που κάνουν διεθνή καριέρα! Βέβαια δεν λείπει το ρεπορτάζ του Αμερικανικού Αγώνα των SBK-Motul στην περίφημη Laguna Seca.

H ωραία συνέντευξη του “Petrux” (Danilo Petrucci) μας αποκαλύπτει – εκτός των άλλων – και ορισμένα πράγματα για την ιδιωτική ζωή του Valentino Rossi!!! O Casey Stoner με τη σειρά του δηλώνει εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των Ducatisti στο WDW2016.

Μια άλλη συνέντευξη είναι αυτή των δύο νικητών του σχετικού διαγωνισμού του περιοδικού και της Motul, οι οποίοι μας περιγράφουν τις εντυπώσεις τους από το Assen!

Ένα ακόμη θέμα που είναι επίκαιρο, αφορά την κατάργηση από το 2017 των αεροδυναμικών βοηθημάτων των μοτοσυκλετών του MotoGP, μετά την επικράτηση της Honda, έναντι της Ducati, στη σχετική μάχη που παίχτηκε στο παρασκήνιο.

Στο ένθετο “On The Road”, πέρα από τα νέα της Ελληνικής αγοράς μοτοσυκλέτας και το δισέλιδο που είναι αφιερωμένο στη μόδα των ειδών μοτοσυκλέτας, υπάρχει η αναφορά στην εξάμηνη συμβίωση των συντακτών του περιοδικού με μια Scrabler Classic (by Ducati), η δοκιμή της Honda CB650F (με τη βοήθεια του Νίκου Καρακώστα στη φωτογράφηση σε πίστα) και η αναφορά στην “βόλτα” που κάνουμε στις πίστες του MotoGP με μια BMW S1000RR SafetyBike!

Φυσικά δεν λείπουν οι υπέροχες φωτογραφίες των “στιγμών” (Moments) του περιοδικού, το “Mάθημα Iστορίας” και τα τελευταία νέα που αφορούν το τι γίνεται στο paddock του MotoGP, των SBK-Motul και του Βαλκανικού Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφορεί το #74 MOTOGP WORLD

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGP WORLD #72

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα