• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Ισπανικό GP (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: «Δεν θα χαιρόμουν να οδηγούσα “CRT”»
Πάντως είπε ότι πρέπει να πιστέψουμε στην κατηγορία
Νέα 19/12/2011 - 11:37

Ο Dani Pedrosa, σε δηλώσεις του ήταν επικριτικός σε ό,τι αφορά τις μοτοσυκλέτες της κατηγορίας «CRT». O Ισπανός αναβάτης του HRC είπε χαρακτηριστικά:

«Όλο το “πακέτο” είναι κατώτερο των πρωτότυπων μοτοσυκλετών του MotoGP. Εκτός από τους Colin Edwards και Randy de Puniet, οι ομάδες “CRT” θα έχουν αναβάτες με μικρή εμπειρία. Νομίζω ότι το 2012 οι διαφορές σε χρόνο θα είναι αξιοσημείωτες, όμως πρέπει να πιστέψουμε στην κατηγορία. Η Moto2 ήταν μια καλή αλλαγή και η Moto3 δείχει πολλά υποσχόμενη, ίσως γίνει το ίδιο και με την “CRT”.

Ωστόσο δεν θα ήμουν χαρούμενος να οδηγήσω μια τέτοια μοτοσυκλέτα στο μέλλον, θα ήταν ένα βήμα πίσω για εμένα καθώς αγωνίζομαι με τις ταχύτερες πρωτότυπες μοτοσυκλέτες του κόσμου και δεν νομίζω ότι (οι “CRT”) θα είναι τόσο διασκεδαστικές όσο οι τωρινές».

Επόμενο άρθρο »

Honda Stock Days

« Προηγούμενο άρθρο

Tι γίνεται στο ALTER;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ 2020;
  • ΟΧΙ, ΣΤΗΝ ΧΕΡΕΘ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗΣ 3ης ΣΤΡΟΦΗΣ
  • ΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ