• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2, Smith: «Ο Marquez δεν είναι ανίκητος»
Εμφανίστηκε αισιόδοξος για το 2012
Νέα 15/12/2011 - 16:52

Ο Bradley Smith, ο Βρετανός οδηγός της Tech 3 στην Moto2, δήλωσε ότι ο Marc Marquez θεωρείται το φαβορί στην κατηγορία για την επόμενη χρονιά αλλά είναι δυνατόν να τον ανταγωνιστούν οι υπόλοιποι οδηγοί. Ο Βρετανός οδηγός τόνισε χαρακτηριστικά:

«Κάποια από τα αποτελέσματα του Marc ήταν πολύ εντυπωσιακά, όμως δεν είναι ανίκητος. Απλώς είναι ένας ακόμα οδηγός τον οποίο πρέπει να κερδίσω. Προς το παρόν, δεν είμαι πολύ κοντά στο επίπεδό του όμως πιστεύω ότι κάνοντας καλές δοκιμές με την μοτοσυκλέτα του 2012 θα τον πλησιάσω. Ο Marc είναι αυτός που πρέπει να κερδίζουμε την επόμενη χρονιά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε (για να το καταφέρουμε)».

 

Ο Smith τόνισε επίσης ότι θα έχει ενδιαφέρον να μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ισπανού αναβάτη από τις πρώτες δοκιμές της μοτοσυκλέτας με το νέο πλαίσιο (Suter MMXII). Όπως είπε:

«Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Marquez οδηγούσε την μοτοσυκλέτα του 2012 ήδη από φέτος τον Σεπτέμβριο, στην Αραγονία. Συνεπώς πρέπει να δούμε τι επιπλέον μπορεί να δώσει αυτή. Δεν ξέρουμε τι παραπάνω μπορεί να έχουν. Εμείς δεν αλλάξαμε πολλά στην δική μας από την αρχή της χρονιάς (ως το τέλος), αλλά ήδη κάναμε ένα μεγάλο βήμα σε αυτή για το 2012».

Επόμενο άρθρο »

Ο Scassa με MV Agusta F3 στο SBK;

« Προηγούμενο άρθρο

Eγχειρίστηκε ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA