• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η γιορτή για τα γενέθλια του Simoncelli
Θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου
Νέα 15/12/2011 - 16:26

Κανείς δεν ξεχνά τον Marco Simoncelli. Στις 20 Ιανουαρίου θα γιόρταζε τα 25α γενέθλιά του και οι φίλοι του αποφάσισαν να τον τιμήσουν με το να συγκεντρωθούν στο στάδιο 105 του Rimini, χάρη και στη συμμετοχή του πατέρα του Paolo. Η εκδήλωση θα έχει τίτλο «Χρόνια Πολλά Sic» και παρόντες σε αυτή θα είναι, μεταξύ άλλων και οι Sergio Sgrilli και Giovanni Vernia. Όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από αυτή θα διατεθούν στο Ίδρυμα για τον Simoncelli.

 

Η Κate, η φίλη του αείμνηστου οδηγού, δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα συγκινητικό κείμενο στο οποίο αναφέρει το πόσο της λείπει και ότι αυτός θα είναι ο πρώτος χειμώνας που δεν θα κάνουν μαζί σκι στην Madonna di Campiglio. Η Kate έγραψε χαρακτηριστικά:

 

«Όπως πάντα, εγώ κι “αυτοί από τον Βορρά” φτάναμε πριν από τους άλλους. Όπως πάντα, ξεκινούσαμε με ένα ποτό όσο περιμέναμε. Μια ώρα αργότερα είχαμε συγκεντρωθεί… και σε περιμέναμε καθώς πάντα καθυστερούσες περισσότερο απ’ όλους. Σε περιμέναμε όλο το βράδυ…Όμως αυτή τη φορά δεν θα έρθεις...  

Αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι ήταν λυπημένοι. Θυμηθήκαμε τα απογεύματα πέρσι τον χειμώνα, τραγουδούσαμε, έως και παράφωνα, κάθε τύπο τραγουδιού, δεν μιλάγαμε πάντα για εσένα αλλά ακόμα κι έτσι ήσουν στην σκέψη μας, σε κάθε μας κίνηση. Στο σκι, στη φωτιά εμπρός από το τζάκι, στον κρύο αέρα, στο αγκάλιασμα των φίλων, πάντα γελάγαμε και αστειευόμασταν με μια αμυχή στην καρδιά η οποία είχε το σχήμα του αριθμού 58.  

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν θέλω οτιδήποτε για δώρο επειδή όλα τα καλά του κόσμου δεν μπορούν να μου δώσουν αυτό πραγματικά θέλω. Όμως το να είμαι κοντά στους φίλους μας είναι το καλύτερο δώρο. Έχω τέσσερις γονείς, έναν αδερφό, μία αδερφή και πολλούς υπέροχους φίλους, είναι δική σου φροντίδα. Όλοι σε αγαπούν. Να ξέρεις, με άφησες σε καλά χέρια».

Επόμενο άρθρο »

Ο Terol θα έχει την στροφή του στην Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Grand Prix στην Αργεντινή από το 2013

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα