• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kαι εκτός Αθήνας το 29ο τεύχος του MOTOGP WORLD
Συλλεκτικό τεύχος αφιερωμένο στον Marco Simoncelli και με αποκλειστικά άρθρα
MOTOGP WORLD 07/01/2012 - 21:00

To MOTOGP WORLD αφιερωμένο στον Simoncelli

 

To 29o τεύχος που ήδη κυκλοφόρησε στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από σήμερα Σάββατο 7 Ιανουαρίου, κυκλοφορεί και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το περιοδικό MOTOGP WORLD με εξώφυλλο μια σπάνια και ατμοσφαιρική φωτογραφία του Marco Simoncelli, που τράβηξε το πρωί του μοιραίου Grand Prix της Μαλαισίας ο Βρετανός φωτογράφος Andrew Wheeler, είναι αφιερωμένο στον Ιταλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή που συντάραξε με τον τρόπο που έφυγε όχι μόνο τους οπαδούς του MotoGP, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

 

Πέρα από τα 6 θέματα που αναφέρονται στον Super Sic, οι 4 τελευταίοι Αγώνες της χρονιάς περιλαμβάνονται στην ύλη, όπως και η αναφορά στις δοκιμές εν όψη 2012 των SBK. Ένα θέμα για το πλαίσιο του HRC και μια αποκλειστική αναφορά στην αυτοκινητιστική τεχνολογία που εφαρμόστηκε στο MotoGP, είναι άρθρα που πρέπει να διαβάσει όποιος θέλει να κατανοήσει σε βάθος το πιο θεαματικό άθλημα του μηχανοκίνητου κόσμου.

 

Στο ένθετο On The Road η δοκιμή της Honda CBR1000RR στην πίστα του Portimao και τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση του Μιλάνου, πλαισιώνονται από την καθιερωμένη φωτογράφηση των προτεινόμενων ρούχων και αξεσουάρ για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, που φορά η εντυπωσιακή Αλεξάνδρα Παναγιώτου.

Βέβαια οι μόνιμες στήλες και όπως πάντα οι θαυμάσιες φωτογραφίες είναι στην ύλη του 29ου τεύχους.

 

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους του περιοδικού είναι η μείωση της τιμής στα 5 Ευρώ (από 5.9), παρά το ότι δεν έγινε καμία “έκπτωση” στην ποιότητα του χαρτιού και της εκτύπωσης, που παραμένει σε μοναδικά επίπεδα σε σχέση με όλα τα περιοδικά μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου της χώρας μας, αλλά και της Ευρώπης!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi ευχαριστεί τους Έλληνες φίλους του

« Προηγούμενο άρθρο

H φωτογράφηση δώρων για το τ.29

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA