• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
WSBK: Έτοιμοι για τον αγώνα στην Μόσχα
Οι εργασίες στην πίστα προχωρούν κανονικά
Νέα 25/11/2011 - 12:22

Οι άνθρωποι της «Infront Motor Sports» και του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος superbike παραβρέθηκαν στην Μόσχα για την παρουσίαση του αγώνα του θεσμού που θα γίνει για πρώτη φορά στην στην Ρωσία.  

Ο αγώνας του WSBK της επόμενης χρονιάς θα είναι ο πρώτος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στην χώρα και όλοι θέλουν να στεφθεί από επιτυχία.

 

Παρόντες στην συνέντευξη Τύπου ήταν οι Paolo Flammini (CEO της«Infront Motor Sports»), 

Alexander Yakhnich (CEO της «YMS Promotion», της εταιρείας που έχει αναλάβει την εμπορική προώθηση του αγώνα), Alexander Lunkin (Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας), Jorge Viegas (FIM) και Rezso Bulcsu (Διευθυντής CCR).

Επίσης παρόντες ήταν οι Carlos Checa και Chaz Davies, οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές 2011 στα Superbikes και Supersport αντίστοιχα. 

Η εκδήλωση καλύφθηκε τηλεοπτικά από κανάλια σε όλο τον κόσμο, κάτι που δείχνει την σπουδαιότητα που έχει ο αγώνας για την χώρα και τον θεσμό ενώ παρουσιάστηκε επίσημα στους δημοσιογράφους ο Vladimir Leonov, ο Ρώσος αναβάτης που θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα του 2012.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο αγώνας στην ρωσική πρωτεύουσα θα γίνει στις 26 Αυγούστου και εκεί θα γιορταστούν τα 25 χρόνια του WSBK και θα παρουσιαστεί το νέο λογότυπο του θεσμού.

Η πίστα σχεδιάστηκε από τον γνωστό Γερμανό Hermann Tilke και έχει μήκος περίπου τέσσερα χιλιόμετρα.

Η μεγάλη ευθεία της έχει μήκος 879 μέτρα ενώ η υψομετρική διακύμανσή της φτάνει τα 20 μέτρα. Σε αυτή, εκτός από αγώνες μοτοσυκλετών, θα μπορεί να γίνει και Grand Prix Formula 1. Το κόστος κατασκευής της υπολογίζεται στα 120,000,000 ευρώ ενώ, αρχικά, θα μπορεί να φιλοξενήσει 30,000 θεατές. 

 

Παρακάτω μπορούμε να δούμε δύο βίντεο από την υπό κατασκευή πίστα. Στο πρώτο βλέπουμε πλάνα από το φυσικό χώρο της και στο δεύτερο τον Claudio Corseti, Διευθυντή του «Μasterbike», να παρουσιάζει την μακέτα της.

  

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

O Εcclestone απέρριψε την προσφορά του Texas

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: O Cortese στην KTM

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα