• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Vinales θα δοκιμάσει την Moto3 της FTR
Στην πίστα της Almeria
Νέα 21/11/2011 - 14:58

Όπως έγινε γνωστό, την προσεχή Τετάρτη ο Maverick Vinales θα οδηγήσει την μοτοσυκλέτα της FTR για την Moto3. Η μοτοσυκλέτα έχει πλαίσιο Μ311 και κινητήρα από την Ηonda NSF250R. Η Ισπανική ομάδα BQR έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με την Βρετανική εταιρεία και θέλει να λάβει μέρος στο θεσμό.

 

Ο Steve Bones, CEO της FTR Moto, δήλωσε σχετικά:

«Η μοτοσυκλέτα θα οδηγηθεί στην Almeria από τον Maverick Vinales. Ξεκάθαρα, έχουμε τον καλύτερο αναβάτη και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Είχαμε την μοτοσυκλέτα στην Valencia, η αποδοχή της ήταν καλή και το ενδιαφέρον γι’ αυτή υπήρξε έντονο. Θα έχουμε και μηχανικούς της Honda στις δοκιμές και θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο χρόνο.»  

 

Ο Bones δήλωσε ότι η FRT θέλει να έχει έξι μοτοσυκλέτες της στην Moto3 το 2012 και εξήγησε γιατί επέλεξε να συνεργαστεί με την Ιαπωνική εταιρεία. Όπως είπε:

«Η Honda είναι πίσω από την Moto3, ο κινητήρας της θα έχει την κατάλληλη ισχύ αλλά και την αντοχή ως το τέλος του αγώνα. Είναι μια ασφαλής επιλογή. Υπάρχουν και άλλοι που δημιουργούν κινητήρες για την κατηγορία όμως πιστεύουμε ότι θα έχει κάποιο ρίσκο η επιλογή τους. Η Honda είναι η Honda. Η FTR είναι γνωστή στο paddock, από την Moto2, και οι άνθρωποι ξέρουν ότι μπορούν να μας εμπιστευτούν.»

Επόμενο άρθρο »

MotoGP στην Ουαλία;

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: «Έπρεπε ν’ αρπάξω την ευκαρία»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA