• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2 Κατ.: Πρώτος ο Pirro
Valencia Moto2 Κατ.: Πρώτος ο Pirro
Νέα 05/11/2011 - 17:54

Ο Μichele Pirro ήταν ο ταχύτερος αναβάτης στις κατατακτήριες δοκιμές της Moto2 οι οποίες έγιναν υπό βροχή. Ο αναβάτης της Gresini Racing σημείωσε χρόνο 1'37.067 και πήρε την pole positon στην ενδιάμεση κατηγορία. Στη δεύτερη θέση ήταν ο ομόσταυλός του Yuki Takahashi με διαφορά μόλις 0.009 δευτερόλεπτα.

Διαπιστώνουμε ότι οι δύο αναβάτες της Gresini δεν θα μπορούσαν να βρούν καλύτερο τρόπο για να τιμήσουν τη μνήμη του Marco Simoncelli στην διαδικασία των κατατακτήριων και να βρεθούν στην πρώτη σειρά για τον αυριανό αγώνα.  

 

Ο Mika Kallio (Marc VDS Racing) θα εκκινήσει από την τρίτη θέση σε αυτόν ενώ ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) από την τέταρτη. Ο Γερμανός αναβάτης είναι ήδη Παγκόσμιος Πρωταθλητής μιας και ο Marc Marquez, o βασικός αντίπαλός του, δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix.

 

Πέμπτος ήταν ο Alex de Angelis (JiR Moto2) και έκτος ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2). Tη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Dominique Aegerter (Technomag-CIP), Xavier Simeon (Tech 3 B) and Mike di Meglio (Tech 3 Racing) και Simone Corsi (Ioda Racing Project).

Να σημειώσουμε ότι η βροχή που έπεφτε επηρέασε την προσπάθεια των αναβατών πολλοί από τους οποίους επέλεξαν να μείνουν εκτός πίστας για αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να καλυτέρευαν οι συνθήκες.

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

O Schwantz θα οδηγήσει αύριο την RC212V του Sic!

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia: Ο Stoner κυρίαρχος στις Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα