• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia Moto2 ΕΔ3: Επικεφαλής ο Bradl
Ο ανταγωνισμός ήταν και πάλι έντονος
Νέα 05/11/2011 - 13:36

Ο Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing) ήταν και πάλι ο ταχύτερος αναβάτης στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές της Moto2, όπως έκανε και χτες στις πρώτες δοκιμές. Ο Γερμανός οδηγός σημείωσε χρόνο 1’36.966 και έδειξε δυνατός και αποφασισμένος να διεκδικήσει την pole position αργότερα μεσ’ την μέρα και την νίκη αύριο, έστω και εάν έχει ήδη εξασφαλίσει τον Παγκόσμιο Τίτλο στην κατηγορία.

 

Στην δεύτερη θέση ήταν ο Scott Redding (Marc VDS Racing) με διαφορά 0.171 δευτερόλεπτα και στην τρίτη ο Thomas Luthi (Interwetten Paddock Moto2). Tέταρτος ήταν ο Dominique Aegerter (Technomag-CIP), ο οποίος συνέχισε να κινείται γρήγορα όπως και χτες, και πέμπτος ο Ιάπωνας Yuki Takahashi, ο αναβάτης της Gresini Racing, με διαφορά 0.579 δευτερόλεπτα.

 

Στην έκτη θέση βρέθηκε ο Alex De Angelis (JiR Moto2), ο οποίος θυμίζουμε ότι ήταν ταχύτερος στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές χτες, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Michele Pirro (Gresini Racing Moto2), Mike di Meglio (Tech 3 Racing), Simone Corsi (Ioda Racing Project) και Mika Kallio (Marc VDS Racing Team).

 

Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Δεν λαμβάνει μέρος στον αγώνα ο Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia ΕΔ3: Ένας Stoner από άλλο πλανήτη στο στεγνό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα