• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ARAI RX-7 DOOHAN TT ISLE OF MAN
Σε περιορισμένη έκδοση
Νέα Αγοράς 02/11/2011 - 11:31

Ένα από τα αξιοσημείωτα συμβάντα στον αγώνα «Isle of Man TT 2011» ήταν χωρίς αμφιβολία ο «Γύρος τιμής Arai». Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Michael Doohan αλλά και ο Nicky Hayden ήταν οι απόλυτοι stars στο γεγονός.

 

Ο Doohan ήταν αναμφίβολα ο αγαπημένος του κοινού που ευχαριστήθηκε φανερά την επίσκεψη του στους φετινούς αγώνες του Isle of Man. Χαμογελώντας και προσφέροντας πολλά αυτόγραφα στους αμέτρητους θαυμαστές του, o Aυστραλός άσος απέδειξε ότι είναι ακόμη δημοφιλής.

 

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί και για το ολοκαίνουριο RX7-GP Doohan TT κράνος που φορούσε ο Michael κατά τη διάρκεια του «Γύρου τιμής της Arai». Το έξοχο νέο σχέδιο είναι άλλο ένα δημιούργημα του Ιταλού σχεδιαστή Aldo Drudi. Χρησιμοποίησε τις γνωστές και διάσημες ρίγες που μαζί με το καρτούν κοάλα στο πίσω μέρος θα είναι πάντα συνδεδεμένα με τον Mick Doohan.

 

Η διαφορά είναι ότι ο Drudi χρησιμοποίησε ένα καινούριο μαύρο, κόκκινο, λευκό και γκρι χρώμα που μαζί με το διάσημο τρίποδο σήμα και το ΤΤ logo ταιριάζουν τέλεια στην σύγχρονη εκδοχή του διάσημου κράνους.

 

D-STORE ATHENS

Είδη μοτοσυκλετών, αυτοκινήτων, οδηγών.  

Υποκ/μα Μιχαλακοπούλου 44, τ.κ.: 11528, τηλ.: 210-72.12.986.

www.mcmotor.gr

Επόμενο άρθρο »

AGV STEALTH S4 SV MONO FLAT BLACK

« Προηγούμενο άρθρο

AGV S4 SV MULTI SUN BLACK/BLUE

Χορηγοί