• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Triumph: Tρεις νέες μοτοσυκλέτες για το 2012
Μια επετειακή χρονιά για την εταιρεία
Νέα Αγοράς 27/10/2011 - 14:53

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Μετά το 2011, μια χρονιά με ρεκόρ πωλήσεων, η Triumph Motorcycles θα γιορτάσει το 2012 τα 110 γενέθλια της, με την πλέον δυναμική γκάμα μοτοσυκλετών, με ναυαρχίδες τρία νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν επίσημα στο κοινό στις 8 Νοεμβρίου στην έκθεση EICMA του Μιλάνο.  

 

Triumph Tiger Explorer

Η νέα Tiger Explorer αποτελεί την ναυαρχίδα της γκάμας μοντέλων Adventure της Triumph για το 2012. Σε συνέχεια των εξαιρετικά επιτυχημένων μοντέλων Tiger 800, οι οποίες έγιναν οι best selling μοτοσυκλέτες της κατηγορίας adventure tourers, έως 800cc στη Ευρωπαϊκή αγορά, η νέα Tiger Explorer είναι εφοδιασμένη με ένα νέo τρικύλινδρο κινητήρα 1200cc, με τελική μετάδοση με άξονα και με επιδόσεις που την τοποθετούν στην κορυφή της κατηγορίας adventure touring.

 

Έχοντας έναν στάνταρ εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, η Tiger Explorer είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της Triumph που εξοπλίζεται με το νέο σύστημα γκαζιού «ride-by-wire» και συμπεριλαμβάνει cruise control, απενεργοποιούμενο ABS και traction control. Το πλαίσιο της μοτοσυκλέτας είναι χαλύβδινο σωληνωτό, οι τροχοί είναι χυτοί αλουμινίου, 19” εμπρός και 17” πίσω, ενώ το μονόμπρατσο ψαλίδι ενσωματώνει τον άξονα μετάδοσης.

 

Η μεγάλη γκάμα των αξεσουάρ που εξελίχθηκαν παράλληλα με την μοτοσυκλέτα, συμπεριλαμβάνουν μαλακές και σκληρές βαλίτσες, χαμηλές και ψηλές σέλες και μία μεγάλη γκάμα θερμαινόμενων και ηλεκτρικών αξεσουάρ, που μπορούν να χρησιμοποιούνται συγχρόνως, χάρη στην μεγάλη γεννήτρια 950 W της Tiger Explorer. 

 

Triumph Speed Triple R

Σε συνέχεια των επιτυχιών των εκδόσεων R των μοντέλων Street Triple και Daytona 675, η Triumph παρουσιάζει τώρα την premium έκδοση της Speed Triple, την Speed Triple R. Σε στενή συνεργασία εξέλιξης με την Σουηδική εταιρεία αναρτήσεων Öhlins, η Speed Triple R φοράει το υψηλών προδιαγραφών πιρούνι NIX30, 43mm εμπρός και το πανέμορφο αμορτισέρ TTX36 πίσω.

 

Για λόγους μείωσης του μη αναρτώμενου βάρους, επιλέχθηκαν τροχοί ελαφρού κράματος αλουμινίου σφυρήλατοι της PVM που εξοικονομούν βάρος 1,7 kg έναντι του στάνταρ μοντέλου, για μεγαλύτερη ακρίβεια και ευελιξία κατά την οδήγηση.

Τα φρένα της Speed Triple R αποτελούνται από τις τετραπίστονες ακτινικές monoblock δαγκάνες της Brembo, που συνεργάζονται με το απενεργοποιούμενο ABS της Triumph. Ο συνδυασμός φρένων και τροχών προσφέρει μία κατά 5% αύξηση της επίδοσης φρεναρίσματος, έναντι του στάνταρ μοντέλου.  

 

Τα χρώματα της μοτοσυκλέτας θα είναι Metallic Phantom Black και Crystal White και συνδυάζονται άριστα με το κόκκινο υποπλαίσιο πίσω και το περίφημο χρυσό πιρούνι, με αποτέλεσμα την εξωτική σπορτίφ εμφάνιση και τονίζουν το status του κορυφαίου γυμνού σπoρ μοντέλου της Triumph.

 

Triumph Steve McQueenTM Edition

Η Triumph σε συνεργασία με το ίδρυμα Steve McQueen δημιούργησε μια μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής ως φόρο τιμής στην αγάπη του διάσημου ηθοποιού στις μοτοσυκλέτες της Βρετανικής εταιρείας. Βασισμένες στην κλασική Bonneville T100, μόνον 1,100 «Steve McQueenTM Edition» πρόκειται να πουληθούν παγκοσμίως. Το design είναι εμπνευσμένο από την Triumph Trophy TR6 την οποία ο McQueen επέμενε να οδηγήσει στην γνωστή σκηνή της ταινίας «The Great Escape».  

 

H μοτοσυκλέτα θα είναι βαμμένη σε χρώμα ματ πράσινο χακί και θα φέρει την υπογραφή του ηθοποιού και στα δύο πλαινά καπάκια. Η μοτοσυκλέτα θα έχει μονή γκρίζα σέλα και μαύρη σχάρα, προστατευτική ποδιά κινητήρα και μικρότερο μαύρο προβολέα. Μαύρη βαφή επίσης θα έχουν οι τροχοί και τα κέντρα, το τιμόνι, οι βάσεις του εμπρός φτερού, τα ελατήρια των πίσω αμορτισέρ και οι καθρέπτες.

Κάθε μοτοσυκλέτα θα είναι αριθμημένη και θα έχει πιστοποιητικό γνησιότητας.

Επόμενο άρθρο »

Η Ducati μιλάει για τα μοντέλα του 2012

« Προηγούμενο άρθρο

DAINESE G. CAGE PELLE LADY

Χορηγοί