• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
8ος Αγώνας - Ολλανδία (Assen)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo έχασε και ξαναβρήκε το δάκτυλό του!
Απίστευτο το χρονικό με το δάκτυλο του Ισπανού!
Νέα 18/10/2011 - 00:19

Η πτώση του Jorge Lorenzo στο πρωινό Ζέσταμα του Grand Prix της Αυστραλίας ήταν ένα ατυχές γεγονός που ουσιαστικά έκρινε και μαθηματικά τον Τίτλο του 2011, υπέρ του Stoner. O Jorge όμως πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές που αρχικά δεν φάνηκαν στα πλάνα του ατυχήματος. 

Ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2010 όταν σηκώθηκε από την πτώση του, αμέσως έπιασε το αριστερό του χέρι που πονούσε. Έβγαλε το γάντι του και περπατώντας απομακρύνθηκε από το σημείο της πτώσης, αφού ήταν πολύ κοντά στα πιτς, χωρίς από το μακρινό πλάνο των τηλεοπτικών καμερών να φαίνεται ότι συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό. Αυτό που διακρίναμε ήταν ότι ο Lorenzo φορούσε το κόκκινο γάντι που έχει στο δεξί του χέρι, αλλά προφανώς είχε πετάξει το άσπρο αριστερό του γάντι ή δεν το πήρε μαζί του από το χώρο του ατυχήματος.

Στις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογράφος μας Gigi Soldano φαίνεται ότι τελικά το ατύχημα ήταν αρκετά σοβαρό, αφού το πάνω μέρος του παράμεσου δακτύλου του Jorge λείπει! Στο ιατρικό κέντρο της πίστας οι γιατροί - με την εμπειρία τους - ζήτησαν αμέσως από τους κριτές να βρουν και να φέρουν το γάντι που έλειπε, αφού όπως φάνηκε αργότερα, μέσα στο γάντι βρισκόταν το υπόλοιπο μέρος του δάκτυλου, μαζί με το νύχι. Έτσι ο άτυχος οδηγός μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο της Μελβούρνης, μαζί με το γάντι του και οι χειρουργοί εκεί κατάφεραν να συγκολλήσουν το δάκτυλο και τα νεύρα και έτσι να σωθεί, μάλιστα χωρίς να χάσει και το νύχι του, αν καταλάβαμε καλά από το ιατρικό ανακοινωθέν.

Περαστικά λοιπόν στον Jorge και ελπίζουμε να τον δούμε και πάλι σε δράση στην Βαλένθια.

 

Επόμενο άρθρο »

Στην Sepang η απόφαση για τον Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Pernat: Μπορεί ο Rossi να ζητήσει μια Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα