• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σχετική ικανοποίηση για τον Hayden
Δεν ρίσκαρε και ήταν 7ος
Νέα 17/10/2011 - 13:58

Ο Nikcy Hayden τερμάτισε έβδομος στην Αυστραλία έπειτα από έναν ανταγωνιστικό αγώνα που έκανε, ιδίως στο πρώτο μέρος αυτού. Όταν άρχισε να βρέχει έντονα, και ενώ απέμεναν τέσσερις γύροι ως τον τερματισμό, μπήκε στα πιτς και άλλαξε μοτοσυκλέτα η οποία είχε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και τα σωστά ελαστικά.

Ο Αμερικανός αναβάτης δήλωσε σχετικά: 

 

«Οι συνθήκες ήταν πραγματικά δύσκολες στον αγώνα με έντονο αέρα και βροχή σε διάφορα τμήματα της πίστας. Δεν έκανα καλή εκκίνηση αλλά νομίζω ότι το ίδιο συνέβη και στους υπόλοιπους. Ήμουν σε καλή θέση αλλά δεν είχα καλή πρόσφυση από την αρχή του αγώνα. Προσπάθησα πολύ αλλά δεν κατάφερα να κρατήσω τη θέση μου και άρχισαν να με προσπερνούν. Όταν άρχισε να βρέχει πιο έντονα το πίσω ελαστικό ήταν σαν σλικ και μόλις είδα τον Bautista να πέφτει αποφάσισα να μπω στα πιτς και να αλλάξω μοτοσυκλέτα παρά να ρισκάρω να πέσω κι εγώ.

Τερμάτισα έβδομος ξανά αλλά ήμουν πιο κοντά στους πρώτους συγκριτικά με άλλους αγώνες. Η μοτοσυκλέτα ήταν γρήγορη και ένοιωθα καλά επάνω της, εκτός από ορισμένα σημεία όπως η στροφή Νο 6. Θα προσπαθήσουμε να βασίσουμε το μέλλον μας στα θετικά στοιχεία που είχαμε.»

Επόμενο άρθρο »

P.I. Φωτογραφικό: Οι Κυρίες της πίστας

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητεύθηκε ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA