• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αμφίβολη η συμμετοχή του Cudlin
Στον αυριανό αγώνα
Νέα 15/10/2011 - 12:47

Η πτώση της θερμοκρασίας και η αύξηση της έντασης του αέρα στην περιοχή της πίστας του Phillip Island είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν πολλοί αναβάτες κατά τη διάρκεια των δοκιμών, σε όλες τις κατηγορίες. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Damian Cudlin, ο οποίος αντικαθιστά τον τραυματία Hector Barbera στην Mapfre Aspar.

 

Ο Αυστραλός αναβάτης έκανε μια καλή πορεία χτες και βελτίωσε σταδιακά τους χρόνους του. Όμως στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές έπεσε στην τέταρτη στροφή της πίστας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην αριστερή πλευρά του, στον γλουτό και το στομάχι του.

Παρά τον έντονο πόνο του προσπάθησε να συμμετέχει και στις κατατακτήριες δοκιμές όπου δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδικασία εξαιτίας αυτού. Όπως έγινε γνωστό, ο Cudlin θα αποφασίσει αύριο το πρωί (τοπική ώρα) εάν θα λάβει μέρος στον αγώνα ή όχι. Ο ίδιος δήλωσε: 

«Πονάω πολύ. Η πτώση ήταν τελείως ξαφνική και πολύ έντονη. Ήταν ντροπή που έπεσα τόσο νωρίς στην διαδικασία και ιδίως που προκάλεσα τόσο μεγάλη ζημιά. Κάναμε καλή δουλειά ως τότε και έπειτα ήταν πολύ δύσκολα να συλλέξουμε χρήσιμα δεδομένα.

Έχω μια μεγάλη μελανιά στην αριστερή πλευρά μου. Στην κλινική, οι γιατροί έκαναν καλή δουλειά για να με ανακουφίσουν και με συμβούλεψαν να ξεκουραστώ μήπως και μπορέσω να λάβω μέρος αύριο στον αγώνα. Στο ζέσταμα θα δω πώς θα είμαι και τότε θα αποφασίσω τι θα κάνω.»

Επόμενο άρθρο »

P.I. Φωτογραφικό: Η πτώση του Simoncelli

« Προηγούμενο άρθρο

P.I.: O Stoner απόλυτος κυρίαρχος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA